KÜLFÖLD

„Mindig sírok, ha meghallom a hangját” – holtan találták a 6 éves kislányt az erdő mélyén

Nagyszülei felügyelete mellett rabolták el a kislányt, majd brutális dolgot művelt vele támadója.
  • Szerző: Ripost

Holtan találták a Bute-szigeten lévő erdőben Alesha MacPhailt, miután édesanyja bejelentette a hatóságoknál az eltűnését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felfoghatatlan tragédia ért egy skóciai családot. A kislányt nagyszülei házából rabolták el, majd meggyilkolták egy közeli erődben. Az ügyben gyanúsított Aaron Campbell (16) tagadta a nemi erőszak vádját és a gyilkosságot is, de később szociális segítőjének bevallotta a borzalmas igazságot – írja a Mirror.

A gyermek 2018-ban történt kegyetlen halála után édesanyja eltökélte, hogy jótékonysági szervezetet fog létrehozni a tiszteletére, amit azóta sikeresen meg is valósított. Alesha kishúga, Cortney azóta már 6 éves lett és egyre többet kérdezget nővére felől és már most szívesen részt vesz a jótékonysági rendezvények előkészítésében.

„Minden egyes alkalommal sírok, ha meghallom a hangját egy videóban. Számomra egy keveset sem enyhült az elvesztése okozta fájdalom. Nem mondanám, hogy megerősödtem, de igyekszem egyre jobban megbirkózni a ténnyel, ami a részünkké vált” – mondta az elhunyt kislány anyukája.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?