KÜLFÖLD

Kislányát bocsátotta áruba, majd végig nézte megerőszakolását a szörnyeteg anya

Elaltatta, majd playboy ruhába öltöztette kislányát, hogy pénzt keressen rajta.
  • Szerző: Ripost

Brutális dolgokat tett saját lányával egy nő. A mindössze 9 éves gyereket Playboy magazinba illő ruhába öltöztette, majd többször is végig nézte, ahogy egy pedofil megerőszakolja.

Az ausztrál aranyparton élő szülő a szexuális bántalmazások vádját tagadta, nem volt hajlandó elfogadni a bíró ítéletét, sőt még ki is kérte magának, hogy „ezek meg sem történtek!”.

A southporti kerületi bíróság információi szerint a nő gyermekét egy éven keresztül minden második nap áruba bocsájtott egy ismerősének 2014 májusa és 2015 májusa között. Várhatóan 10 év börtönbüntetéssel fog fizetni kegyetlen tettéért – írja a The Sun.

A kislány többször is arraébredt, hogy pedofilok másznak rá, miközben nyuszi fül volt rajta és fekete csipke alsónemű. A történtek akkor láttak napvilágot, amikor a gyerek naplója pszichológusa kezébe került, aki rögtön értesítette a rendőrséget.

A jegyzetekből az is kiderült, hogy az anyja általában egy ismeretlen itallal kínálta, amitől elaludt, majd már az aktus közben tért magához. Sőt egyszer a bántalmazás közben, az anyja még a kezeit is lefogta.

A kislány a bírósági tárgyaláson elárulta, hogy minden egyes alkalommal más más férfi erőszakolta meg, akik rendszeresen fizettek az anyjának.

A gyerek édesapja ez idő alatt végig börtönbüntetését töltötte kábítószer használat miatt.

A tárgyalás során a kislány annyira rossz elmeállapotba került, hogy megpróbált öngyilkos lenni. Jelenleg a Brisbane-i kórházban ápolják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?