KÜLFÖLD

Kisfiút hálózott be az 54 éves pedofil: megrázó dolgokra kényszerítette a gyereket

A gyerek a történtek óta nem önmaga, visszahúzódó lett, és valószínűleg sok időbe fog még telni, hogy feldolgozza mindezt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az 54 éves Jay Creed a Fortnite nevű videojátékkal próbált becserkészni gyerekeket. A pedofil trükkje ugyanis az volt, hogy a játékban megjutalmazta a gyereket az ott felhasználható dolgokkal, cserébe pedig ő is kért egyet s mást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kisfiút hálózott be a pedofil

Illusztráció: Pixabay

A férfi alig tíz percnyi beszélgetés után már meztelen videót kért a fiútól. Azért, hogy ezt rendszeressé tegye, elmagyarázta neki, hogyan kell maszturbálni, és rávette, hogy erről küldjön neki videókat. Egészen addig ment ez, amíg a gyerek édesanyja észre nem vette a mocskos üzeneteket a fiú telefonján, amíg az iskolában volt, és véget nem vetett a dolognak.

Kiderült, hogy a férfi a játék chatén kívül a YouTube-csatornáján keresztül lépett kapcsolatba a gyerekekkel. Creed elmondta a gyereknek: nemi aktust szeretne vele folytatni – és hogy erre rávegye, azt állította, más fiúkkal is megcsinálta már korábban.

Azt kérte a gyerektől, hogy apucinak szólítsa, és azt mondja neki, hogy szereti. Emellett azt kérte, hogy törölje az összes beszélgetésüket.

A pedofilt a bíróság elítélte két biztosan ismert eset miatt – írja a Daily Star.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?