KÜLFÖLD

A saját testével védte 3 éves kisfiát az édesanya: a szomszéd pitbulljai halálra marták a gyereket

Saját házuk hátsó kertjében támadták meg a családot a szomszéd veszedelmes házőrzői. A nő saját testével próbálta megvédeni gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló tragédia rázta meg a New Jersey-i Carteret, a szomszédok azóta is félve lépnek ki a házukból. Az egyik ott élő édesanya álmában sem gondolta volna, hogy váratlanul, saját kertjükben kell megvédenie kisfiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő kedd délután hároméves gyermekével játszott a hátsó udvarukban, amikor a szomszéd kutyái átugrották a kerítést és rájuk rontottak. Az édesanya saját testével próbálta útját állni a vérebeknek, de sajnos nem járt sikerrel.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A kisfiát és anyukáját is kórházba szállították. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életüket, de a fiúcska feladta a küzdelmet, a nőt pedig még mindig kezelés alatt tartják.

A polgármester az eset után a legsúlyosabb büntetést mérte ki a vérebekre, mindkettőt el kellett altatnia a gazdájának.

 


„Kis közösségünk fájó szívvel gyászolja a kisfiút. Összeszorul a szívünk szomszédunk vesztesége miatt. Imáinkba foglaljuk a fiatal édesanyát, hogy visszatérhessen a családjához” – nyilatkozta a Carteret polgármestere a Crime Online oldalán.

A rendőrség az eset kapcsán a szomszédokat is felkereste, akik mind egyöntetűen arról számoltak be, hogy a két pitbull korábban is zavaróan viselkedett. Többen arról számoltak be, hogy az ebek gyakran az utcán szabadon járkáltak, ami miatt többször tettek már feljelentést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?