KÜLFÖLD

Golyózápor elé vetette magát a hős édesapa, hogy megvédje gyerekeit – videó

Autót venni ment a kereskedésbe, amikor megtörtént a tragédia.
  • Szerző: Ripost

Egy bronxi férfi azért ment egy eastchesteri autókereskedésbe, hogy egy új kocsival lephesse meg feleségét születésnapja alkalmából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ehelyett azonban Anthony Jefferson a földön találta magát, hogy testével fogja fel a golyókat gyermekei elől. Mellettük egy üvegablakot is eltaláltak, aminek szilánkjai belefúródtak a combjába. A tragédia napján az édesapa magával vitte 6, 5 és 2 éves gyermekét is a szalonba.

Végül nem nyerte el a hősöknek járó fizetséget... Egy golyó eltalálta és a lábába belefúródtak üvegszilánkok miatt hosszabb ideig nem tudott lábra állni, ami miatt mindkét munkahelyét elvesztette. Karbantartóként és építőmunkásként dolgozott, hogy jólétben tudja tartani családját.

Hamarosan pedig egy újabb beavatkozásnak néz elébe, hogy kiszedjék a golyót a testéből – írja a CrimeOnline.

„A 2 éves gyermekem minden éjszaka visítva kel fel” – mesélte Jefferson, akinek gyermekei súlyos traumát szenvedtek.

„Amikor meghallottam a lövéseket, egyetlen gondolatom volt. Védjem meg a gyerekeimet és maradjak a földön, biztonságban. Legszívesebben üvöltöttem volna, de nem tehettem, mert ott voltak a gyerekeim” – tette hozzá Jefferson.

Danica Jefferson elmondta, gyerekeik azóta nem szívesen mennek ki a házból, de nagyon remélik, hogy egy terapeuta segítségével sikerül majd feldolgozniuk a traumát.

A rendőrségi információk szerint a három fegyveres támadó közül kettő időben elmenekült, harmadik társuk pedig egy tússzal lépett le.

És ezeket olvastad már?