KÜLFÖLD

Megrázó részletek derültek ki a szépséges influenszer haláláról

Az FBI megerősítette, Gabby Petito holttestére Wyomingban, egy nemzeti parkban találtak rá. Most újabb részletek derültek ki.
  • Szerző: Ripost

Gabby Petito családja szeptember első napjaiban kezdett aggódni a 22 éves lányért, aki párjával, Brian Laundrie-vel júliusban egy furgonnal útnak indult az Egyesült Államok nyugati partjai felé. Eredeti terveik szerint minden lehetséges nemzeti parkot meglátogattak volna, útjukat pedig a közösségi média segítségével dokumentálták. Ám időközben Gabby eltűnt, nem reagált a családja üzeneteire.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szeptember 11-én bejelentették az eltűnését a New York-i rendőrségen, majd látogatást tettek Brian családjának otthonában.Így derült ki, hogy a fiú ekkor már több mint egy hete otthon tartózkodott. Brian semmit nem mondott Gaby hollétéről, sőt mielőtt megtalálták volna a lány holttestét szeptember 19-én, a férfi fel is szívódott.

Gabby már nem él

Gabby már nem él
Fotó: YouTube

Most egy floridai mérnök azt állította, hogy szombaton találkozott Gaby barátjával amikor az Appalachian Trail közelében járt. Dennis Davis a Fox News-nak elmondta, hogy a férfi azt mondta neki, hogy Kaliforniába tart, de eltévedt.

„A barátnőmmel összevesztünk, de felhívott és közölte, hogy szeret engem, ezért el kell jutnom Kaliforniába, hogy lássam” - idézte Brian mondatait a mérnök, aki ekkor döbbent csak rá, hogy kivel áll szemben. Davis állítólag kétszer is hívta az FBI-t, és a 911-et, amit az észak-karolinai Haywood megyei rendőrség megerősített.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?