KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: az édesanya szeme láttára meghalt a lánya és három unokája

Minden a legnagyobb rendben volt, végre új életet kezdhettek volna. Ám boldogságukat egy pillanat alatt elvette egy részeg sofőr.
  • Szerző: Ripost

A vasárnap a texasi Springben költözködött egy család a nemrég megvásárolt új házukba. Rhanda Branch segített felnőtt lányának, hogy minél hamarabb be tudjon rendezkedni gyermekeivel az új otthonába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két teherautóba pakolták a család holmijait, majd egymás után indultak útnak. Idővel azonban Rhanda lemaradt, mivel bevágott elé egy ittas vezető. A szabálytalankodó ezután egyenesen belehajtott lánya, Porsha kocsijába, amiben ott ült három unokája is. A nagymama arról számolt be a Mirror oldalának, hogy látta, amint a jármű tűzbe borult a horror baleset után.

Fotó: Pixabay

„Olyan hirtelen történt minden. Először észrevettem a lángokat, de nem gondoltam, hogy az az én babám. Láttam az úttesten heverni az unokám cipőjét, amit én adtam rá, mielőtt elindultunk” – mondta az asszony, akinek végig kellett néznie saját családja pusztulását.

A baleset helyszínen az édesanya, Porsha és a 7 hónapos Drake azonnal életüket vesztették, még Kinget (5) és Messiah-t (2) életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba. Ezzel szemben a vétkes sofőr, Daniel Canada karcolásokkal és zúzódásokkal szállt ki a kocsijából. A kisgyerekek később a kórházban belehaltak a sérüléseikbe.

A nyomozás során kiderült, hogy Canadat a baleset előtt egy rendőr megállította gyorshajtás miatt. Azonban a férfi ittassága nem tűnt fel a tisztnek.

„Elvette a babám és az unokáim életét, mert ittasan vezetett. Úgy érzem, ha már első alkalommal lekapcsolták volna, még mindig élne a családom” – tette hozzá a gyászoló nagymama.

A férfi tárgyalására a héten pénteken fog sor kerülni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?