KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: az édesanya karjai között vesztette életét 7 hónapos és 5 éves gyermeke

Egy részeg sofőr miatt kellett életét vesztenie a szerető anyának és két kisgyermekének. Felfoghatatlan, ami a családdal történt.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédiáról számoltak be a texasi Springsban. Vasárnap este egy részeg sofőr balesetet okozott, ami miatt láncreakciószerűen berobbantak a közeli autók. Az emiatt keletkezett egyik tűzgolyó pedig egyenesen eltalálta az édesanyát és két kisgyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tűzoltók beszámolójából kiderült, hogy a nő és a 7 hónapos csecsemője azonnal életüket vesztették. Az 5 éves kisfiú életét az orvosok még megpróbálták megmenteni a kórházban, de sajnos nem jártak sikerrel.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A rendőrség a nyomozás során megszerezte a végzetes estéről készült térfigyelő kamera felvételeit. Abból derült ki, hogy a hét kocsit érintő balesetet egy részeg sofőr okozta. Ellene gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást – írja a Metro.

A balesetben többen is megsérültek, sőt egy másik család gyermekét is újra kellett éleszteniük, de sajnálatos módon őt sem tudták megmenteni. Egy férfit pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Részleteket nem árultak el a tömegszerencsétlenséggel kapcsolatban, de annyit igen, hogy ködös volt az idő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?