KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: 2 éves kisfia után életét vesztette a gyönyörű édesanya is

Sokkoló felfedezésre jutottak a rendőrök, egészen más történhetett, mint amire elsőre gondoltak. Az édesanya nem tudta elviselni fia halálát.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan borzalmakról számoltak be az amerikai New Hamsphire-ből. Egy 25 éves édesanyának és 2 éves kisfiának tragikus módon ért véget az élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elsődleges információk szerint Mercedes Tremblay holttestét saját lakásában találták meg, kisfiával együtt. A nyomozók úgy gondolták, az édesanya megölhette gyermekét, majd fejbe lőtte saját magát. Ám nemrég újabb fordulat következett be az ügyben.

(Fotó: Pixabay)

A halottkém jelentése szerint, a kisfiú halálát mellkasi trauma és fulladás okozta. Holttestét egy szekrény és egy ajtókeret közé szorulva találtak meg. Ennek fényében már biztos, hogy nem gyilkosság, hanem baleset történt – írja a Crime Online.

A halálának oka a bútor okozta nyomás és a kisfiú tüdejének az összeomlása okozta. Így vélhetően az édesanya azért követhetett el öngyilkosságot, mert nem tudta elviselni kisfia halálát.

Az édesanya és kisfia halála még mindig rejtélyes

Bár azt egyelőre nem erősítették meg a vizsgálatok, hogy Mercedes hamarabb vagy később vesztette életét, mint Mason. A vizsgálatok és a nyomozás még jelenleg is tart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?