INSIDER

Megdöbbentő fordulat: egy helyi lakos elárulta, hol lehet VV Fanni holtteste

Immár négy éve, hogy nem derült fény VV Fanni rejtélyes halálára. Régészbúvárok oldhatják meg a bűntényt.
  • Szerző: Ripost

A hatóságok és az ügyvéd sok fülest kaptak már arról, hol lehet vagy mi történhetett VV Fannival. Ám most négy évvel a gyilkosság után az egyik helyi lakos, aki nagyon jól ismeri a környéket, segíthet feltárni az igazságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Valószínűleg egy mesterséges öbölben van VV Fanni holtteste, és a speciális búvárok még a gyilkosság után négy évvel is megtalálhatják az iszapban a maradványokat.

VV Fanni tárgyalása folytatódik

VV Fanni holttestét könnyen szállítani tudta elrablója
Fotó: Bors

Az említett öbölt egyébként a közeli sóderbányában dolgozó munkagépek kotorták ki, és mindegy száz méterre van attól a bizonyos szalkszentmártoni stégtől, amit már oly sokszor emlegettek az ügy kapcsán – tudta meg a Blikk.

„Az elméletek nagy része nem vehető komolyan, de amit ez az úr állít, akár a megfejtés is lehet. Hosszasan beszélgettem vele és kiderült számomra, hogy nagyon jól ismeri ezt a területet, gyerekkorától kezdve szinte minden szabadidejét ott töltötte. Meglátása szerint nem kizárt, hogy miután a gyilkos a Dunába dobta a már élettelen lányt, a sodrás a testet az öböl felé vitte, amit a közelben lévő munkagépek kotortak ki. Ő úgy tapasztalta, bármit is dobott a folyóba, minden ott kötött ki. És ami nagyon fontos, nem is úszott onnan tovább, nem került ki újra a nyílt vízre. Ez egy teljesen elfogadható elmélet, ezért kérni fogom a törvényszéket, hogy amennyiben lehetséges, speciális régészbúvárok vizsgálják át ezt a területet” – árulta el dr. Lichy József ügyvéd, Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője.

A nyomozók ez idáig nem találták meg Fanni maradványait, de az tény, hogy a rendőrség is ezen a környéken kutakodott. Búvárok és speciális keresők a stég minden négyzetcentiméterét átvizsgálták. Sőt a közeli sóderbányában is kutakodtak, de hiába.

VV Fanni tárgyalása továbbra is folytatódik, a hétfői ülésen két elmeszakértőt hallgat meg a bíróság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?