INSIDER

Elképesztő összefogás: így segít a beteg gyerekeknek a veszprémi édesapa

Az édesapa saját gyermeke is kórházban fekszik.
  • Szerző: Ripost

Veszprém megyei kórháznak szervezett gyűjtést egy helyi apuka, akinek kisfia ebben a kórházban fekszik. A gyermekek szobájába szerettek volna légkondikat felszereltetni, hogy a kánikulát a beteg gyerekek minél jobban vészelhessék át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy döntöttem, nem töltöm én sem feleslegesen itt az időmet, és megpróbálok tenni a veszprémi vagy itt „üdülő” gyermekek kényelmének érdekében, ezzel együtt az orvosok és ápolók komfortjának javulását is elérve„ – kezdte a férfi.

veszprémi édesapa szervezett gyűjtést

Képünk illusztráció!
Fotó: Northfoto

Egy szobában fekszik másik 5 gyerekkel a férfi kisfia. Nemcsak ők, de szüleik is mind szenvednek a melegtől, ezért döntött úgy Zoltán, hogy gyűjtést szervez klímára és megkéri ismerőseit, osszák meg posztját és utaljon, aki tud.

„A gyermekeknek is az lenne a legjobb, ha nem szobánként lenne a klíma, hanem a folyosón egy nagyobb teljesítményű, hisz akkor közvetett módon hűlnek le a betegszobák” - írja a veszprémi édesapa, aki szerint körülbelül 2 millió forintos beruházásról lenne szó, amelyet az alapítvány nem tud vállalni jelenleg, tekintettel fontosabb kiadások szükségességére. „Én azt gondolom Veszprém hatvanezres lakossága képes ezt az összeget összeadni a gyermekeink kedvéért. Nekünk ez már nem lesz segítség, hisz mire kiépül, remélhetőleg már nem leszünk itt, és remélhetőleg soha nem is kell ide visszajönnöm„ – írta a kezdeményezés kezdetekor Zoltán, aki a később bekerülő betegek életét szerette volna megkönnyíteni. Talán még ő maga sem gondolta, hogy milyen hamar összegyűlik majd a pénz.

„Örömmel közlöm, hogy 100 óra sem kellett ahhoz, hogy az általam összegyűjteni tervezett összeg megérkezzen. A jelenlegi állapot 2.116.000,- forint” – újságolta nagy örömmel az apuka közösségi oldalán, ahol nem győzött hálálkodni a segítségért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?