INSIDER

Váratlan fordulat a dunaújvárosi horrorbalesetben: sokkoló okkal taposott a családfő a gázba

Kiderült, miért hajtott nagy sebességgel Krisztián és vesztette el az uralmát a BMW felett. Rokonaik árulták el a sokkoló részleteket.
  • Szerző: Ripost

Az egész települést megrázta az a borzalmas baleset, amely vasárnap este történt Du­naújvárosban. Egy BMW sofőrje ugyanis az esti órákban száguldott végig a Papírgyári úton, amikor elvesztette uralmát a kocsi felett, és egy oszlopnak csapódott. Az autó valósággal kettészakadt, a bent ülők közül ketten súlyosan megsérültek, egy fiatal pár, Krisztián és Niki pedig a helyszínen meghaltak. A 28 éves dunaföldvári szerelmesek tragédiája még szomorúbb, Niki ugyanis ikergyermekeivel volt várandós.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kettészakadt a BMW.

– Kislányai születtek volna, nagyon várták őket, már most a kis hercegnőknek hívta mindenki a kicsiket. Olyan boldogok voltak, hogy hosszú évek után ismét gyermekkel áldotta meg őket az ég – mondta szomorúan a Borsnak egy rokon. Gyermekük, Rikárdó hét­éves, ő is nagyon várta már ikerhúgait.

– Nikiék fantasztikus szülők voltak. Mindent megtettek Rikárdóért, mind a hárman azt várták, hogy még tovább bővüljön a család. Még csak hétéves szegény, bele sem merünk gondolni, hogyan mondják meg neki, anyukájuk és apukájuk többé nem jön haza – mondta zokogva a rokon.

Krisztián és Niki fantasztikus szülők voltak.

A kicsi ezek után a rokonokhoz fog kerülni, lehetséges, hogy Niki imádott testvére, Szabina fogja őt nevelni.

– Niki testvére, Szabina is teljesen összetört, nagyon szerették egymást, együtt babáztak, neki két gyereke van, alig várta, hogy Nikinek is megszülessenek a lá­nyai. Még csak el sem tudtak búcsúzni, érte is nagyon aggódunk, mert közel álltak egymáshoz – tették hozzá.

Az ismerősök és a rokonok elárulták: Niki és Krisztián nem ok nélkül száguldottak éjszaka.

– Krisztián testvére epilepsziás rohamot kapott, nagyon súlyos volt, lenyelte a nyelvét. Ezért rohantak vele a kórházba, hogy minél előbb orvosi ellátást kaphasson – szögezték le. A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, úgy tudjuk, hogy a két sérült még mindig kórházban van.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?