INSIDER

Dunaújvárosi horrorbaleset: megszólaltak a gyászoló barátok

Rengetegen búcsúznak az interneten a vasárnap késő esti baleset áldozataitól, Nikitől és Krisztiántól. Értelmetlen haláluk megdöbbentette az ismerősöket.
  • Szerző: Ripost

Egy személyautó csapódott egy oszlopnak Dunaújvárosban: a kocsi az ütközés erejétől kettészakadt, a benne ülő öt ember közül ketten életüket vesztették, hárman pedig megsérültek vasárnap késő este. A dunaújvárosi horrorbalesetben elhunyt párt rengetegen gyászolják, ismerősök és családtagok egyaránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

dunaújvárosi horrorbaleset

Az ütközéstől kettészakadt az autó (Fotó: police.hu)

„Krisztián testvérem, valahogy nem tud eljutni az agyamig, hogy ez hogy történhetett. Fiatal, életerős ember voltál, aki a családjáért ment, és jókedvű ember volt. Mulattam veled pár nappal ezelőtt. Isten nyugtasson benneteket, ezt nem hiszem el” – írta egyik ismerősük.

„Ez felfoghatatlan, Krisztián! Dunaföldvár királya voltál, te voltál az a személy, akire felnéztem, mert rád mindig lehetett! Isten nyugosztaljon, a föld legyen neked könnyű!” – írta egy másik barát.

Tegnap a elérte az elhunyt férfi ismerősét, ő is arról számolt be, hogy Krisztián nagyon családszerető ember volt, de közben központi figura is, akit mindenki szeretett a társaságában.

A dunaújvárosi horrorbaleset miatt egy kisfiú, Rikárdó maradt árván, egy családtag kiírása szerint pedig az elhunyt nő ikrekkel volt állapotos. A temetésig minden este virrasztást tartanak az ismerősök az emlékükre.

A közeli ismerős lapunknak arról számolt be, hogy a három sérült közül egy már el is hagyta a kórházat, igaz, a saját felelősségére távozott. A másik két sérült állapota is kielégítő. A baleset okait egyelőre vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?