INSIDER

Válságos a BMW-vel letarolt kisgyermekes magyar család állapota

Háromnegyed órába telt, míg a tûzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket.
  • Szerző: Ripost

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú BMW.

Az eset csütörtökön délután történt az A4 autópályán, a Varazsd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál - írja az MTI. A magyar család a kocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – szemtanúk szerint – fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet egy 35 éves horvát állampolgár vezetett.

Az óriási ütéstől a magyarok autója először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott.

45 percet vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket. Válságos állapotban vitték őket kórházba. Az egyik horvát csatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?