INSIDER

Újabb botrányos képek: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa, ki tudja, minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek. A fotók tanúsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket.
  • Szerző: Ripost

Néhány héttel ezelőtt tízmilliós fényűző esküvőn kelt egybe Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel, Budapest 2. kerületi alpolgármestere. Az arannyal szórt ételeket is felvonultató 11 milliós lakomához a legdrágább italokat szolgálták fel, amikből fogyott is bőven.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 140 fős vendégsereg élén a menyasszony sem szégyenlősködött: a Bennfentes.net képeinek tanúsága szerint filmbe illő módon mulatott, politikustól ritkán látott grimaszokkal, heves pózolással járatta le magát a násznép előtt. De ez még semmi: a momentumos politikusok esküvőjén éjfél után szabadult el igazán a pokol.

Földre került a menyasszony

Az újabb botrányos képeken jól látszik, a zavaros cégügyekbe keveredett Cseh Katalin négykézláb csúszik-mászik annak a budai bálteremnek a padlóján, ahol korábban még Sisi is keringőzött. A Momentum politikusa ekkor már fekete menyecskeruhát öltött magára. A drága külföldi divatházból rendelt darab a Bors által megkérdezett szakértők szerint legalább kétmillió forintba kerülhetett. Jobb sorsra lett volna érdemes, ám viselője a padlót törölte fel vele illusztris vendégeinek társaságában.

Politikust így még nem láthattunk! – A vendégek megdöbbenve nézték, ahogy az asztal alatt bujkált az újdonsült ara

Mi ártott meg neki ennyire?

A násznép is csak találgatott: miért alázta meg magát Cseh Katalin azzal, hogy asztalok között, négykézláb botorkált élete nagy napján. A zavartan nevetgélő, csúszó-mászó politikusnak vajon a túl drága pezsgő ütött be annyira?

Vagy netán toxikus hatása lehet a valódi aranyporral megszórt süteményeknek? Esetleg valamiféle kábítószer hatása alatt állhatott? Bármennyire is szeretnénk, ezekre a kérdésekre egyelőre nem kaphatunk választ. Az biztos, egész este itallal fotózták, így bizonyára nem volt szomjas akkor, amikor váratlanul faképnél hagyta a násznépet.

Kertben is ténfergett

A zavart tekintetű Cseh Katalin az este egy pontján drága esküvői helyszínének biztonsági őrökkel védett kertjébe is kitévedt. A Momentum politikusa furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt a fák és bokrok között. Arckifejezései arról árulkodnak, hogy ekkor már alig tudta, mit csinál. A Bors információi szerint a jelenlévők is csak nyugtatni próbálták a féktelenül mulatozó menyasszonyt, akit még a vakuk villanásai sem zavartak meg, hajnalig folytatta botrányos viselkedését.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?