Létrehozva: 2021.11.04.

Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin

Exkluzív fotók kerültek a Bors birtokába Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel Budapest 2. kerületi alpolgármester esküvőjéről. A menyasszonyhoz köthető cégháló gyanús körülmények között jutott 4,7 milliárd forintos EU-s pályázati pénzhez, talán ebből futotta a hatalmas rongyrázásra is.

Arannyal bevont ételek, csillogó drágakövek, impozáns palota – ilyen volt Berg Dániel második kerületi alpolgármester és a botrányos cégügyekbe keveredett Cseh Katalin néhány héttel ezelőtti luxusesküvője. A Bennfentes szerint a Momentum két tagja két kézzel szórta a pénzt a lagzira: többször tízmilliót fizethettek ki a fényűző ünneplésért.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A pár a nyilvánosság előtt nem verte nagy dobra a házasságkötést, az interneten mindössze egy diszkrét Facebook-posztban osztották meg a családi állapotuk megváltozását. A nagyjából 140 fős vendégsereg, lényegében az egész Momentum, azonban több mint méltó módon ünnepelte meg a liberális politikusok frigyét. A Borshoz eljuttatott exkluzív fotók hatalmas költekezésről és féktelen bulizásról árulkodnak.

Sisi is itt táncolt– Bálterem milliókért

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A szertartás és a lagzi helyszíne, a Haris Park egy mesebeli palotához hasonlít Budán, a második kerületben. Csak dúsgazdag emberek engedhetik meg maguknak. A momentumos elitet egy olyan bálteremben látták vendégül, amelyben egykoron Sisi, vagyis Erzsébet királyné is keringőzött.

A drága ingatlanban csak a terembérlet 3–4 millió forint egy estére. A helyszín weboldala szerint kalkulálva a négyfogásos gálavacsora, az italok és a pincérek által körbe-körbe hordozott finom falatok ára minden extra nélkül is legalább 5 millió forint a listaár szerint, ám ez a tétel nagyban függ attól, milyen minőségű italcsomagot rendelünk. Száznegyven emberrel számolva az étel 7 millió, míg az exkluzív italcsomag 4 millió lehet.

Egy autó árát költhették ruhára

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxus ruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin legalább 3 milliót érő ruhájába, feltéve persze, ha van ennyi pénze.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Az izraeli divatcég esküvői legegyszerűbb alapmodelljei is 1 millió-kétszázezer forintot kóstálnak, ám a fotókon jól látszik: a momentumos politikus ruháján hátul csillogó drágakövek futnak végig. Ez a modell 3 milliónál kezdődik.

A menyasszonyi cipő miatt sem kell szégyenkeznie Katalinnak, hiszen az is egy olyan márka, amely itthon nem kapható, Amerikából megrendelve viszont máris Hamupipőke gyémántcipőjében érezhette magát.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A vendégek sem öltözhettek akármibe. A dresscode miatt a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több százezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

Milliós gyémántgyűrűk

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége is legalább 3 millióra rúghat.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

– A gyűrűk formáját és masszívságukat tekintve szép és igényes ötvösmunkák. Az eljegyzési gyűrű a drágábbik darab, hiszen nagyméretű gyémántok kerültek a foglalatba. Anyagmennyiség és kialakítás miatt minimum másfél millió, de inkább kétmillió forint az ára darabonként, de ennek duplája is lehet, ha magas tisztaságú a gyémánt.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A karikagyűrűk egyszerűbbek, anyagában csiszolt aranygyűrűk, amelynek körülbelül 1 millió forint az ára. Ezen természetesen változtathat az, hogy ki mennyiért szabja ezt az ifjú párra – nyilatkozta lapunknak egy neve elhallgatását kérő ékszerész.

Arany sütemény, saját címer

Bár a pár még nem az aranylakodalmát ülte, mégis minden arany színben pompázott. És nemcsak a gyűrűk, hanem még az ételek is. A sütemények arany porral voltak bevonva, sőt még aranyozott pálcikás jégkrémeket is készíttettek, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Természetesen a tortára sem lehetett panasz: a háromemeletes, minimál stílusban megálmodott fekete-fehér süteményt látszólag fémből megalkotott K és D, azaz Katalin és Dániel feliratot viselő nemesi címer ékesítette, amit minden bizonnyal egy művész készített el, kifejezetten a momentumos szerelmespár esküvőjére. Csak az aranyozott édességekért milliókat fizethettek a cukrászoknak, a torták és a címer áráról nem is beszélve. Egy ilyen esküvői torta hozzávetőleg 2–300 ezer forint.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Az esküvőszervező ugyancsak milliós tétel egy ilyen eseménynél, nem beszélve a járulékos költségekről. Úgy tudni, biztonsági céget is szerződtettek a nagy napra, ami szintén néhány százezerrel megdobhatja a költségeket. Nehéz elkészíteni a végső leltárt, de az bizonyosan állítható, hogy a botrányos cégügyeiről elhíresült Cseh Katalin nem sajnálta a pénzt, többször tízmillió forintot eltapsolt az esküvőjén. Hogy miből, egyelőre nem tudni. Képviselői vagyonnyilatkozata alapján nincs ennyi pénze.

Gyanús EU-s pénzek a céghálóban A Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek a gyanú szerint összejátszottak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amelyet már korábban kifejlesztettek, vagyis csalás révén jutott pénzhez.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Komoly az esélye a benzinárstop bevezetésének

POLITIK

Mexikói filmsztár a CPAC Hungary egyik vendége

POLITIK

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött az uniós elitnek: menniük kell!

POLITIK

Karácsonyékhoz kerülhettek a hídpénz-botrány lenyúlt milliói

POLITIK

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

POLITIK

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

POLITIK

Újabb súlyos orosz támadások Ukrajna ellen