INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ELÍTÉLTÉK A GYILKOS BOSZORKÁNYOKAT

Elítélték a hírhedt boszorkány-triót Ausztriában. Egyikük egy magyar nő, aki puszta kézzel fojtott meg egy 72 éves asszonyt azért, mert a főboszorkány arra utasította, hogy álljon bosszút. Több száz millió forintot csaltak ki hiszékeny emberektől, akiknek rontás-levételt és megtisztulást ígértek. Aki pedig nem akart fizetni, annak felgyújtották a házát. A Tények stábja ellátogatott oda, ahol a mai napig rettegnek a boszorkányoktól.

Nézd meg a teljes riportot!

PULÓVERE MIATT ÖLTE MEG MUNKATÁRSÁT

Felvette munkatársa pulóverét, ezért kellett meghalnia egy segédmunkásnak Csolnokon. A férfi dühös lett amiatt, mert a férfi kölcsönvette a pulóverét és kérte, hogy fizesse ki az árát. Azonban munkatársa ezt nem akarta. Munka után a kocsmában találkoztak és egymásnak estek, a pulóver tulajdonosa pedig mellkason szúrta a férfit, aki azonnal meghalt. A késelőt most állították bíróság elé.

Nézd meg a teljes riportot!

FUTÁS KÖZBEN TÁMADTÁK MEG A NŐT

Futás közben támadtak meg egy nőt Budapesten, a 16. kerületben. Autóval követték, a sofőr többször leszólította autójából a nőt, aki szinte halálra rémült. Futás közben hívta fel a férjét, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A nőnek csak az volt a szerencséje, hogy épp arra járt egy rendőrautó, ez elijesztette a támadót. A kerületben élők felháborodtak, azt mondják, még soha nem történt ilyen a környéken.

Nézd meg a teljes riportot!

SZEMBEN A FORGALOMMAL BELSŐ SÁVBAN

Újabb elképesztő felvétel! Most a Hungária körúton – az ország talán legforgalmasabb útján – ment a forgalommal szemben autójával egy nő. A vezetéstechnikai oktató azt mondta a Tényeknek, hogy azért hajmeresztő, amit a sofőr művelt, mert igaz, hogy vezetés közben sok mindenre számít az ember, de arra nem, hogy egy háromsávos úton a belső sávban valaki szembe hajt vele. A közlekedéspszichológus azt mondta: szívesen elbeszélgetne a nővel.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?