Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.01.25.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szembesávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

ORVOS LETT A BUSZTRAGÉDIA TÚLÉLŐJE

Orvos lett a deutschlandsbergi brutális buszbaleset egyik túlélőjéből. Szinte napra pontosan 22 éve történt a baleset, a férfinak akkor megsérült az agya, az apja szerint csoda, hogy túlélte és felépült. Kőszegi diákok mentek síelni, de a busz fékje meghibásodott és 15 métert zuhantak. 18-an haltak meg, 27-en pedig súlyosan megsérültek. A túlélők azt mondják, soha nem felejtik el a borzalmakat.

Húga miatt ölhetett a Telepy utcai gyilkossággal gyanúsított budapesti férfi. Úgy tudjuk, hogy azért ment át barátjával a családhoz, hogy a későbbi áldozat öccsét számonkérje a húga miatt. A vita viszont elfajult, ekkor a későbbi áldozat egy gumilövedékes fegyverrel homlokon lőtte a dühös férfit, aki ezután halálra késelte őt a lépcsőházukban. A környéken még most is rengeteg a rendőr, lincshangulat uralkodik az utcában.

Álmában akart kivégezni egy családfőt annak fiával együtt egy tótkomlósi férfi Apátfalván. A helyiek szerint azért, mert a férfi korábban fejbe vágta egy baltával. A férfi tegnap este kivárta, mire mindenki elaludt, majd egy késsel visszament a házhoz, ahol az apát összeszurkálta, a fiát viszont nem tudta megsebesíteni. Végül a családfő sógora kelt fel a zajra. A férfi ekkor elmenekült, de a rendőrök elfogták.

Rosszul előzte meg a teherautót, ezért halt meg egy férfi egy brutális balesetben Kópháza közelében. A férfi azt hitte, sikerül megelőznie a teherautót, de már nem tudott visszatérni a sávjába, ekkor jött szemből a másik autó. Az ütközés után a vétlen autóban ülő nőt súlyos gerincsérüléssel vitték kórházba.

Pandémia és Mári Csuj, Szöcske és Rukkola vagy Szivárvány. Ez csak néhány olyan név, amelyet szülők adtak volna a gyerekeiknek. Rengeteg keresztnevet akartak anyakönyveztetni tavaly. 609 kérvény érkezett a Nyelvtudományi Intézethez, de ezekből csak 46 női és 21 férfinevet fogadtak el. Köztük vannak például a női Altea és Nabila, valamint a férfi Oszama és Latif nevek.

Soha nem fogja elfelejteni az unokáját, akit úgy vártak. Ezt mondta a tragikus győri horrorbalesetben meghalt sofőr nagymamája sírva a Tényeknek. Négyen haltak meg a balesetben, egy 19 éves lány és egy kilenc hónapos gyerek is, aki az autóban ülő pár első közös gyereke volt. Frontálisan karamboloztak egy kamionnal, majd halálra égtek az autóban, két másik gyerek várta őket haza. A nagymama azt mondja, unokájuk volt a mindenük.

Brutálisan összeverte és halálra rugdosta barátját egy 46 éves férfi egy újbudai telephely udvarán. A 26 éves férfit csütörtök éjszaka hívta fel magához, de összevesztek valamin, ezért vendéglátója dühből halálra verte a fiatal férfit az udvaron. A gyilkos ezután elmenekült, a rendőrök viszont húsz perc alatt elkapták, kihallgatása még most is tart.

Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon. A gyerekek sírva várják minden nap haza az édesanyjukat, fel sem fogják, hogy ő már nem él. Az áldozat édesanyja egyelőre csak a nagyobbik, hétéves unokájának tudta elmondani, hogy édesanyja soha nem jön haza többet. A nőt volt párja ölte meg, testét pedig elásta Felsőlajos közelében. A nagymama most erőn felül próbálja a gyerekeket nevelni a hatalmas sokk után.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bikiniben, borozgatva síelt a magyar színésznő - kép, videó

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Megizzaszt ez a helyesírási teszt: mennyit találsz el a 10 kérdésből?

vg.hu

Végleg bezár Ördög Nóráék balatonfüredi boltja

mindmegette.hu

Te is gyakran felébredsz? Akkor ez a 3 gyümölcs segíthet, hogy nyugodtan aludj éjjel

hirtv.hu

Magyar Péter ígérete szerint ütőképes politikai erőt készül létrehozni + videó

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Baukó Éva: A retinámba égett az igazi nyomor, amit láttam

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Jonathan 94 tagú német-afrikai családja után évente 1,5 millió eurót markol fel a német államtól

INSIDER

Hatalmas nyomás alatt a lengyel kormány: az év legnagyobb tüntetésére készülnek a gazdák

INSIDER

Emmanuel Macron összevissza beszél, háborúba sodorná Európát

INSIDER

7 érdekes tény Szentkirályi Alexandráról, a Fidesz budapesti főpolgármester-jelöltjéről

INSIDER

"Mi lesz így a kislányával?" - 4 éves gyermeket hagyott maga után Szabina

INSIDER

"Gyomoridegem van, amikor arra kell mennünk" – Rettegnek a helyiek a 41-es főúttól

INSIDER

„Békéscsaba mentőállomás. Kórház?!” - 20 év telt el az ikonikus telefonbeszélgetés óta, így van most a néni

INSIDER

Brutális: 11 éves lányt erőszakolt meg egy 14 éves fiú