INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

MEGHARAPTA, AZÉRT ÖLTE MEG

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ami történt, megtörtént – így kért bocsánatot a bíróságon az a férfi, aki Kisvárdán megölt egy prostituáltat, majd Nyíregyházán majdnem halálra késelt egy eladót. Az örömlánynak azért kellett meghalnia, mert szex közben megharapta a férfit. A nő holttestét a csomagtartójába rejtette és majdnem két hétig ott tárolta. Akkor találták meg áldozatát, amikor elfogták a késes támadás miatt.

TŐRREL GYILKOLTA MEG NAGYBÁTYJÁT

Tőrrel gyilkolta meg nagybátyját egy zabari férfi. A későbbi gyilkos először feleségére támadt rá, megütötte, ami nem tetszett a rokonuknak. Ezen összevesztek, majd a férfi egy bajonettel megszúrta a nagybátyját, aki az utcán halt meg. A gyilkos azt mondta, ha tudná, visszacsinálná az egészet, ő csak ösztönszerűen védekezett, amikor a rokona rátámadt.

FELROBBANT A HÁZA, SZÖRNYETHALT

Két hatalmas robbanásra ébredtek Bagamér egyik utcájában, Hajdú-Biharban. Egy ház gyulladt ki, majd a tűzben felrobbant két gázpalack is. A szomszédok megpróbáltak segíteni az ott lakó idős férfinak, de olyan nagy volt a tűz, hogy esélyük sem volt bemenni az égő házba. A lángokat végül a tűzoltók oltották el és a romok alatt megtalálták a tulajdonost, akin már nem lehetett segíteni.

VÁLOGATÁS NÉLKÜL ÖLT VOLNA BOSSZÚBÓL

Válogatás nélkül, ártatlanokat is megölt volna szerelmi bánatában egy mezőcsáti férfi. Emiatt az ügyészség azt kéri, hogy életfogytiglani fegyházat kapjon. A férfi volt élettársa visszaköltözött családjához, ezért akart bosszút állni. Megjelent náluk éjjel egy machetével és egy Molotov-koktéllal felgyújtotta a szobát. 15-en voltak a házban, csak a felnőttek lélekjelenléte miatt nem történt tragédia.

MINDENNAPOS FÁJDALOMMAL ÉL A KISFIÚ

Már néhány hónaposan májtranszplantációra várt Noel. Öt évvel ezelőtt végül törölték a kisfiú műtétjét, miután egy genetikai vizsgálat során kiderült, hogy egy ritka, genetikai betegségben szenved. Noelt folyamatos fájdalom gyötri. Egy csehországi műtét segíthetne rajta, az operáció azonban másfél millió forintba kerül.

VILLÁM CSAPOTT A HÁZBA, LEÉGETT

Villám csapott Budapesten egy családi házba. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Az ott élő 87 éves asszony azt mondja, akkora volt a durranás, hogy majdnem kiesett az ágyból, az egyik szomszéd pedig azt hitte, hogy petárdáznak. A tűzoltóknak másnap reggel öt órára sikerült teljesen eloltaniuk a tüzet.

Nézd meg a teljes riportot!

 

ÚJRA A DUNA-PARTI KÖVEKRE ZUHANT EGY FÉRFI

Megint a Duna-parti kövekre zuhant egy férfi Budapesten. Most a Batthyány tér közelében esett le egy külföldi férfi. Az elmúlt nyolc napban ez már a harmadik ilyen eset. Múlt hétvégén a Boráros térnél zuhant egy férfi a kövekre, ő két nappal később meghalt. Augusztus elején pedig két férfi zuhant a Lánchíd pesti oldalán a kövekre. Ott azóta hordókból, szalagokból építettek korlátot.

Nézd meg a teljes riportot!

 

JÁRDÁN KERÜLIK KI A DUGÓT A VÁROSBAN

Unják a várakozást, ezért inkább a járdára hajtanak, így kerüli ki több autós is a dugót. Most a TV2 egyik nézője küldött egy felvételt arról, hogy Budapesten egymás után két sofőr is ugyanezzel a módszerrel előzte meg a dugóban várakozókat.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?