INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LEREPÜLT A MOTORRÓL AZ ÜTKÖZÉS UTÁN

Lerepült a motorról egy 70 éves férfi, miután elgázolta egy autó Cegléden. A balesetről videó is készült. A motoros egy párhuzamos úton balra kanyarodott, azonban nem neki volt elsőbbsége, így keresztülhajtott rajta az egyenesen haladó autó. Akkora volt az ütközés, hogy a férfi a levegőben fordult egyet, majd a földre csapódott.

Nézd meg a teljes riportot!

KEZÉBEN VITTE A STRANDON A GRÁNÁTOT

Második világháborús aknavetőgránátot talált egy fürdőző az egyik velencei strandon. Többen is halálra rémültek, amikor hirtelen kiürítették a strandot. A robbanótestet egy strandoló férfi találta meg, kivitte a partra és azonnal segítséget kért. Végül a férfi egy parkoló közelébe tette le a gránátot, ezért a sétányt is le kellett zárni.

Nézd meg a teljes riportot!

FELJELENTÉST TESZNEK A VIDEÓ MIATT

Indulatosan, arcát eltakarva próbált meg elmenekülni kérdéseink elől az a baloldali aktivista, aki néhány napja kilopkodta a postaládákból a nemzeti konzultációs kérdőíveket Szolnokon. A Fidesz helyi közgyűlési frakciója feljelentést tesz az ügyben. Ahogy mondták: több bejelentést is kaptak arról, hogy a baloldal arra kéri szimpatizánsait, gyűjtsék be vagy semmisítsék meg az íveket.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?