INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

MÉG MINDIG HAZAVÁRJÁK A MEGÖLT FIÚT

Nem emlékszik semmire, sokkot kapott az a fiú, akinek szeme láttára gyilkolták meg testvérét a Deák téren. A szülők összeomlottak, nem tudják elhinni, ami történt. Ezt mondta a Deák téri kettősgyilkosság egyik áldozatának közeli rokona. Egy 18 éves férfi rátámadt egy ismeretlen társaságra, két fiút pedig halálra szúrt a nyílt utcán. A késelő anyja azonban azt állítja, fia nem volt erőszakos, biztosan drogozott és ivott, azért ölte meg a fiatalokat.

Nézd meg a teljes riportot!

ANYJA ÖLÉBEN HALT MEG AZ EGYÉVES FIÚ

Meghalt egy egyéves kisfiú egy brutális autóbalesetben Budapesten. Édesanyja az ölében tartotta az ütközésnél, a gyerek nem volt bekötve, azonnal meghalt. Az apa vezetett, ő és az anya könnyebben sérültek meg. Érd felé mentek, amikor a kereszteződésben balról a piros jelzés ellenére kihajtott egy autó és összeütköztek. A család kocsija egy út széli bódénak csapódott. Az anya kezében a kicsivel szállt ki az autóból.

Nézd meg a teljes riportot!

ÚJRA MASZKBAN RABOLTAK EGY TRAFIKBÓL

Újra szájmaszkban, fegyverrel raboltak ki egy dohányboltot Szombathelyen. A férfi maszkban és kesztyűben lépett be az éjjel-nappali üzletbe és a bevételt követelte, majd elmenekült. A dohánybolt tulajdonosát két éve már egyszer kirabolták. Egy másik szombathelyi üzletükben egy gyerekgyilkosság miatt elítélt férfi arcon is lőtte az eladót.

Nézd meg a teljes riportot!

HAVAZÁSNAK HITTÉK A MÁJUSI JÉGESŐT

Óriási jégeső mosta el tegnap Nyíregyházát és a környékét. A borsószemnyi jégdarabok percekig estek és úgy borították be a tájat, mint télen a hó. Volt, ahol annyi jég esett, hogy az udvaron még ma is meg tudták mutatni a tegnapi jeget. Nyírpazonyban még a kéményt is lebontotta egy villám, tönkretette a gázkazánt, sőt a laptopot is.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?