INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

NEM HARAGSZIK FIÁRA SZILÁGYI ÖZVEGYE

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Exkluzív interjút adott a Tényeknek Szilágyi István özvegye. A családot ért tragédia után egy nappal a házukban, abban a szobában nyilatkozott a színész felesége, ahol fia meggyilkolta férjét a gyanú szerint. Az özvegy azt mondta, nem haragszik fiára, szerinte egy rendes gyerek, aki mindig gondoskodott róluk.

MEGTELTEK AZ ÉTTERMEK TERASZAI

Mától vidéken újranyithattak az éttermek teraszai, több településen meg is teltek a vendéglátóhelyek. Emellett az üzletek nyitvatartása is hosszabbodott vidéken. Az állatkertek is tárt kapukkal várták a látogatókat, Miskolcon már a reggeli nyitásnál is voltak érdeklődők. A strandok is megnyithattak volna, de a fürdők vezetői pünkösdre tervezik az újraindulást.

KÉZFERTŐTLENÍTÉS UTÁN VIZSGÁZTAK

Magyar nyelv és irodalommal megkezdődött az érettségi. Az írásbeliket országszerte rendkívüli biztonsági előírások mellett tartották meg. Már az iskola bejáratánál fertőtlenítették a diákok kezét, maszkot és kesztyűt is kaptak, ezután mehettek be a tantermekbe. A tanárok is megkaptak minden szükséges védőeszközt. Egy teremben csak tízen vizsgázhattak, ezért sokkal több felügyelő tanárra volt szükség az idén.

És ezeket olvastad már?