INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei szerdán

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

RAJZ VEZETTE NYOMRA A RENDÕRÖKET

Sokk és egyre fokozódó rejtély. Hajdúszoboszlón mindenkit megrendített az a családi tragédia, ahol a szülők öngyilkosok lettek, a hatéves fiúkat pedig valószínűleg megfojtották. Egyelőre senki nem érti, hogy jutott apa és fia az erdőbe, ahol a holttestüket megtalálták, mert bár 20 km-re van a lakásuktól, nem találtak se biciklit, se kocsit a közelükben.

Nézd meg a videót itt!

ÉLETÉÉRT KÜZD KRISZTOFER

Még mindig az életéért küzd Krisztofer, a várpalotai hinta baleset súlyos sérültje. A család nem kér semmit, csak azt, hogy aki tud, imádkozzon a gyermekükért. A fiú egy kalapácshintából zuhant ki, súlyos fejsérülést szenvedett, azóta kómában van. Édesanyja drámai interjút adott a Tv2 Mokkájában, közben pedig kiderült, hogy a megyei kormányhivatal júliusban ellenőrizte a hintát és akkor mindent rendben találtak.

Nézd meg a videót itt!

BELEREMEGETT A HÁZ A BECSAPÓDÁSBA

Családi házba csapódott egy autó Budapesten a Gyömrői úton. Valószínűleg az útpadkának ment, ami megdobta és nekilökte a kerítésnek, végül a kertben állt meg az autó. Olyan ereje volt a balesetnek, hogy a ház is beleremegett, a szekrényekből kiestek a poharak.

Nézd meg a videót itt!

SÍRVA UTAZNAK A BUSZON AZ ELSÕSÖK

Órákkal korábban kelnek és a zsúfolt buszra sírva szállnak fel az egyik Tiszalökhöz közeli település elsős diákjai. Az iskola külön busza, ami eddig az iskolába vitte őket egy baleset miatt tönkrement. A családok a hétfői iskolakezdéskor tudták meg, hogy a gyerekeik a menetrend szerinti járatokkal tudnak csak iskolába menni, amire olykor 1,5 órát is várni kell. Az elkeseredett szülők felvételeket is készítettek az áldatlan állapotokról.

Nézd meg a videót itt!

ESNEK-KELNEK A HIBÁS TÉRKÕBEN

Eltört a lába, több foga is kitört és az eszméletét is elvesztette egy nő, amikor egy hibás térkőbe szorult a lába Rákoskeresztúron a posta előtt. Az asszony megosztotta a történetét az interneten, és kiderült, hogy rajta kívül még vagy 15-en jártak hasonlóképp. A helyiek szerint a probléma már évek óta fennáll, de senki nem javítja ki a balesetveszélyes utat.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?