INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LABDA UTÁN ÚSZOTT, MEGFULLADT A FIÚ

Belefulladt egy 19 éves fiú a Balatonba vasárnap Balatonlellénél. Barátaival labdáztak, amikor a víz elsodorta a labdájukat. Utána úsztak, de egyikük elmerült. A többiek segítségért kiabáltak, de a vízirendőrök már csak őket tudták kimenteni. Az elmerült fiú holttestét reggel sodorta partra a víz.

Nézd meg a teljes riportot!

FEGYVERT FOGOTT A TERROR MIATT

Fegyvert rántott a gyroszosnál egy férfi Budapesten. A megtámadott dolgozók azt mondják: a férfi ott evett, amikor hírt hallott a londoni terrortámadásról. Ettől nagyon ideges lett, azt kiabálta, hogy megy Londonba embert ölni, aztán előrántott egy fegyvert. Az egyik felszolgáló a gyrosvágó késsel próbálta elkergetni, a fegyveres elmenekült. Ma feladta magát a rendőrségen.

Nézd meg a teljes riportot!

SZIGORÚ ELLENÕRZÉS OLASZORSZÁGBAN

Szigorú ellenőrzések lesznek a terrortámadások miatt az olasz határon idén nyártól. Új biztonsági rendszert dolgoznak ki, amely valószínűleg megnehezíti a turistáknak a beutazást. Nyáron több millió turista özönlik Olaszországba, ki akarják szűrni, aki veszélyes, és jobban védeni a tömegeket a nyári fesztiválokon, koncerteken és strandokon. Egy hazai utazási iroda szerint a tavalyihoz képest kevesebb utat adtak el Olaszországba. Főleg az idősebbek félnek a terrortámadásoktól.

Nézd meg a teljes riportot!

RÁKKELTÕ LEHET A GRILLEZÉS

Rákot okozhat a grillezés, pontosabban, ha sok grillezett húst eszik valaki. Amerikai kutatók szerint, ha nagyon magas hőmérsékleten sütik meg a húst, akkor olyan vegyi anyagok keletkeznek az ételben, amelyek akár hasnyálmirigyrákot okozhatnak. Persze nem egyetlen adag grillezett hús, azt mondják, hetente egyszer még biztonságos grillezett ételeket enni.

Nézd meg a teljes riportot!

FOGORVOS VOLT SZÁSÁNÁL

Fogorvost kellett hívni Szásához, a veszprémi állatkert szibériai tigriséhez. Túl sok volt a fogköve és ínygyulladást is kapott. Emiatt már kedvenc ételét, a marhahúst sem ette olyan lelkesen, mint korábban. A gondozóknak is az tűnt fel, hogy a tigris furcsán rág, és nem eszi meg a napi 6-7 kilós hús adagját.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?