INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SAJÁT FIA KUTYÁI MARCANGOLTÁK SZÉT

Saját fiának két német juhász utyája marcangolt halálra egy idős nőt Budapesten. A 90 év körüli asszony elesett, a kutyák pedig rátámadtak. Már a mentők sem tudták megmenteni az életét. A szomszédok szerint a kutyák szelídek voltak, korábban senkit sem bántottak. Ennek ellenére, amikor most bevitték őket, az egyik állatmentőre is rátámadtak.

Nézd meg a teljes videót itt!

HAMAROSAN KIEMELIK A HABLEÁNYT

Megérkezett Budapestre az az úszódaru, amelyikkel hamarosan kiemelhetik az elsüllyedt turistahajót, a Hableányt. Ha sikerül a köteleket a roncs alá tenni, pár óra alatt ki tudják emelni a vízből, de azzal is számolni kell, hogy a hajótest akár ketté is törhet. Ma még annyira magas a vízállás, hogy a daruval nem tudnak lehajózni a Margit hídhoz. Közben több áldozatot is azonosítottak.

Nézd meg a teljes videót itt!

MÁR VOLT BALESETE AZ UKRÁN HAJÓSNAK

Kiderült, hogy nem a mostani volt az első ütközéses balesete a Hableányt elsüllyesztő szállodahajó ukrán kapitányának. A hajozas.hu szerint két hónappal a dunai hajókatasztrófa előtt a férfi egy másik, hasonló hajón vitt utasokat Antwerpenből Gentbe, amikor nekihajtott egy tankernek. A kapitányt akkor még rádión is figyelmeztették, a szállodahajó mégis összeütközött a hatalmas olajszállítóval.

Nézd meg a teljes videót itt!

LEGJOBBAK KÖZÖTT A MAGYAR MENTÕKUTYA

A világ öt legjobb mentőkutyája közé választották Symbát, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetőjének kilencéves belga juhászkutyáját. Azok a kutyák, akik teljesíteni tudják a nemzetközi bevethetőségi vizsgát, külföldi katasztrófák helyszínein is dolgozhatnak. A belga juhász korábban két éve átesett egy gerincműtéten, gazdája álmában sem gondolta volna, hogy kutyája újra ebbe az elit csapatba tartozhat.

Nézd meg a teljes videót itt!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?