INSIDER

Tízezerért megjósolják az 5,252 milliárdot érő lottószámokat

A rekordnyeremény mozgatta meg most a csalók fantáziáját, vagy rendszeresen ezzel próbálkoznak? A Ripost leleplezte, hogy ezúttal a lottó nyerőszámok jóslásával kecsegtetnek a csalók. A héten 5 milliárd 252 millió forint az ötöslottó főnyereménye, ezért már igazán érdemes 10 ezret áldozni – de így?

Világhírű Látnok és Okkultista – hirdeti magát Blanche Calmette. N. Évának egy formanyomtatványt küldtek az otthoni címére, melyben személyes adatai is szerepeltek. A jósnő biztosítja őt arról, hogy kiválasztott: mielőtt örökre felhagy a jövendöléssel, valakit gazdaggá akar tenni, és Évát választotta. Mint írja, már 67 embernek előre jelezte a nyerőszámokat a lottó főnyereményhez, mindannyian gazdagok lettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

 

Először jólesett azt olvasni, hogy segít új és sokkal szebb életet kezdeni, ugyanis ez hatalmában áll

– mondta Éva.

„Ezután arról ír, milyen hálásak neki az emberek: „Én is megcsináltam ezt a teljesen egyszerű kísérletet, és ezért több mint 5 millió lett a jutalmam.” A szövegek nagyon hatásosak, de a végén kiderül, hogy csak akkor segíthet, ha én is akarom, vagyis feladom a sárga csekket. Visszavásárlási garanciát is ígér, amitől az ember úgy érzi, semmit nem kockáztat.

Fotó: Ripost

Blanche a levél végén sürgetően azt kéri, a címzett haladéktalanul töltse ki a mellékelt személyes és bizalmas szelvényt. Garantálja: ha befizeti a 9500 forintot, akkor megjósolja neki a lottószámokat, ha mégsem a várt nyereményt nyeri meg, visszakapja a pénzét.

De hogyan jutott a „nemzetközi hírű jósnő” Éva adataihoz?

Édesanyám mindig vett egy magazint, amiben találtam egy érdekes hirdetést

– gondolkodik hangosan Éva.

„Egy nyereményjáték volt, amivel egy szép talizmánt lehetett nyerni, de ahhoz ki kellett töltenem egy kérdőívet. Akkor nem is gondoltam arra, hogy ezzel szert tettek a személyes adataimra. A talizmánt megkaptam, bár közel sem hasonlított a képre.”

A talizmán (Olvasói fotó)

Azóta Éva rendszeresen kap levelet „Blanche Calmette”-től egy idősebb nő fotójával, mindig nagy nyereménnyel kecsegtetik, de ahhoz előbb fizetnie kellene. Most a lottóötös számait ígérték neki.

 

A csekk szabályos

A a látnok által küldött csekket bevitte az egyik postahivatalba.

Ránézésre teljesen olyan, mint egy átlagos csekk, nem látok különbséget

– mondta az egyik postai alkalmazott.

„Feltűnő, hogy a számlaszám alatt csak egy bizonyos „S4Y” látható, ami vélhetően egy cég neve, vagy hasonló. Az biztos, hogy aki várja a pénzösszeget, nem akarta, hogy hamar ki lehessen deríteni, kié a csekk. Javasoljuk, hogy ha nincs semmilyen kapcsolatban azzal, aki küldte a csekket, akkor ne fizesse be!”

 

Csillagutazáson tudja meg?

„Egy speciális médiumi eljárásnak köszönhetően, amit egyedül én ismerek, jövőt látó transzállapotba kerülök. Csillagutazásra megyek annak az embernek a személyes adataival, akinek a nyerést lehetővé szeretném tenni, aztán megkérdezem a jövőt. Megkérem a láthatatlan hatalmakat, hogy pontos részleteket küldjenek nekem a jövőből. Az Ön esetében ezek a márciusi lottóhúzások nyerőszámai” – ígéri Blanche Calmette.

 

Tesznek róla, hogy ne legyen könnyű megtalálni őket

A megadott számlaszám a Raiffeisen Banknál vezetett folyószámlához tartozik, de azt nem lehet megtudni, kinek a nevén van. Valószínűleg egy hajléktalan nevére nyitották, és bankkártyával veszik fel a rá kerülő pénzt, feladóként pedig a Magyar Posta nemzetközi elosztóját adták meg. A levél szabályosságának a látszatát kelti, hogy hivatkozik az európai adatkezelési szabályokra, de adatkezelőnek egy postafiók szolgáltatót ad meg.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?