INSIDER

Tinilány talált rá a meggyilkolt Magdolnára, rettenetes, amit látott

Nyári munkát vállalt, az ebédet vitte ki Magdikának az a tinilány, aki rátalált a 83 éves asszony holttestére..
  • Szerző: Ripost

Még egy nappal a gyilkosság után is helyszíneltek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település főutcáján álló háznál a rendőrök, ahol egy idős asszonyt, F. Magdolnát találták vérbe fagyva.

Az asszony holttestére egy ételkihordó kamasz lány bukkant rá: a tinédzser édesanyja helyett aki a helyi időseknek hordja az ebédet az idősek klubjából maga vitte be az asszonynak a napi menüt.

A Bors szerint amint belépett az ajtón észrevette, hogy Magdi néni a földön fekszik és már nem él. Nagyon megrémült, azonnal segítséget hívott.

Édesanyjának besegít a kislány az iskolai nyári szünet alatt – kezdte egy helybeli, a neve elhallgatását kérő férfi. – Magdikát még a tragédia előtti napokban is láttuk, ahogy a háza előtti zöld területet gondozza. Jó erőben volt, el tudta látni magát, de a bolton kívül nem nagyon járt már el sehova. Míg szomszédasszonya élt, addig gyakran átjártak egymáshoz – tette hozzá a férfi, aki szerint Magdolnának nem lehettek olyan haragosai, akik a halálát kívánták: mindenki kedvelte a településen.

A Blikk szerint az idős hölgyet nyakon szúrta a támadója, aki aztán elmenekült a helyszínről.

Egyedül élt, a férje néhány évvel ezelőtt hunyt el, fiával pedig már öt éve nem tartotta a kapcsolatot. Én jártam be hozzá néha, mivel mi ketten maradtunk itt helyben. Szellemileg friss volt, szeretett számítógépezni és Skype-on beszélgetni az ismerőseivel – sóhajtott Mihály, a meggyilkolt asszony testvére. – Lesújtottak a történtek. Egyszerűen nem tudjuk, mi miatt bántották. Beszéltünk a rendőrökkel, ám mi sem kapunk felvilágosítást a tragédiáról, mindössze annyit árultak el: dulakodásra utaló nyomot nem találtak Magdi lakásában. Hogy elvittek-e valamit, egyelőre rejtély – tette hozzá a gyászoló rokon, aki reméli, hogy mielőbb kiderül, ki tette ezt a szörnyűséget szeretett nővérével. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság mindössze annyit közölt az esettel kapcsolatban, hogy emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást

És ezeket olvastad már?