INSIDER

Teljesült az álma, elégtételt kapott Szita Bence nevelőapja

A 11 éves kisfiú kegyetlen gyilkosai közül immár egy sincs életben, ez pedig családjának erőt ad a további küzdelemhez.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, hosszan tartó betegség után a tököli rabkórházban meghalt Kertész József, a 11 éves Szita Bence utolsó életben maradt gyilkosa. Polcz Erika még 2017 januárjában mellrák, míg Bogdán József idén júniusban tüdőrák következtében vesztette életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors információi szerint Kertészt már jó ideje nem látogatták, lánya és volt felesége megtagadta őt, nem tudtak neki megbocsátani, így a halála előtt sem búcsúzott el tőle senki a családtagjai közül.

Kertész József idén júliusban azt mondta: négy éve beszélt utoljára a lányával, azóta semmit nem tud a családjáról. Ezen pedig vélhetően ő maga sem csodálkozhatott, hiszen a kegyetlen gyilkosság előtt durván terrorizálta és bántalmazta is őket, felesége ezért vált el tőle.

„Teljesült a régóta hangoztatott álmom, sikerült túlélnem Bence gyilkosait. Végre beteljesedett az elégtétel, és hosszú idő után, Kertész halálával elkezdődhet a lelki megnyugvás időszaka. Az élet szerencsére igazságosan leosztotta a lapokat és végrehajtotta a halálos ítéleteket” – magyarázta most a Borsnak Bence nevelőapja, aki borzasztóan nehéz időszakon megy keresztül. Gyöngyi Sándor daganatos megbetegedéssel harcol.

„Ugyan a hasnyálmirigyrákot egyszer már nemrég leküzdöttem, másfél hónapja sajnos áttétek alakultak ki a májamban. Másodszor kell szembenéznem a gyilkos kórral, de a jó hír olyan pluszerőt és energiát ad, ami biztosan elegendő lesz ahhoz, hogy ismét felülkerekedjek a betegségen” – mondta az 53 éves férfi.

A nevelőapának most újabb kezelésekre kell járnia. A kemoterápia emberpróbáló mellékhatásokkal jár, amiket férfiasan és méltóságteljesen visel. Mint mondja, ki akar mászni a gödörből, és ahogy korábban is említette, a gyilkosok halálhíre többet ér számára egy kemoterápiás kezelésnél.

„Erős dózist kapok, amitől nagyon nehéz a mozgás. A lányommal élek, ő minden segítséget megad a hétköznapokban” – tette hozzá.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?