INSIDER

Táblával kereste randipartnerét: megtudtuk, mi történt a randevún!

Szinte felrobbant az internet, amikor megosztották Krisztián fotóját az egyik legnépszerûbb budapesti Facebook-csoportban. A fiatal fiú elvesztette ugyanis randipartnerét, de nem esett kétségbe. A találka helyszínén kreatívan, egy táblával próbálta megtalálni a lányt, a poszt láttán pedig az egész internet Evelint kereste.
  • Szerző: N.E.

Rengeteg Facebook-felhasználó figyelt fel arra a kismarosi srácra, aki szerdán egy táblával várta Evelint a budapesti Blaha Lujza téren. A fiatalok az interneten ismerkedtek meg, de nem cseréltek telefonszámot. Még csak egymás vezetéknevét sem tudták, ez viszont bonyodalmat okozott, amin ma már csak nevetnek.

"A randi előtt egy nappal lefagyott a telefonom, újraindítottam. Ezután észrevettem, hogy a beszélgetésünk eltűnt, sőt, magának Evelinnek is nyoma veszett a Tinderemről. Nagyon megijedtem. Először nem tudtam eldönteni, hogy én töröltem-e ki bénaságomban, vagy csak ő tesz próbára" – idézi fel már nevetve a történteket Komáromi Krisztián, aki azonnal a Facebookot hívta segítségül.

Nem tudtam, hogy mi a vezetékneve. Órákon át kutattam utána a közösségi oldalon. Végül úgy döntöttem, én akkor is elmegyek a randira. Azt gondoltam, bárki kiröhöghet, én táblával fogom keresni

– meséli jókedvvel a %%-nak. A fiútól sokan megkérdezték a Blahán, hogy mi történt. Egy lány fotót is készített róla, amit felrakott a népszerű csoportba, hogy segítse a fiút, a bejegyzés pedig csaknem hatezer lájkot kapott. Rengeteg hozzászólás érkezett, volt, aki addig le sem feküdt aludni, míg meg nem került a lány. Többen pedig viccelődve, de vállalták volna Evelin szerepét.

"Mindenki betaggelte Evelin nevű ismerőseit. Így végül meglett a valódi Evelin, akire 40 percig vártam a Blahán. Kiderült, hogy két órát késett a fogorvosa, ahová a randi előtt készült, ráadásul a busszal is problémája akadt, de sehogy nem tudott nekem szólni, mert én is eltűntem az ő telefonjáról"

– idézi fel Krisztián, aki elmondja, hogy nagyon jól esik neki, hogy így összefogott értük az internet népe. Evelin végül másfél órát késett, de a fiú már nem volt ott. A netes közösségnek köszönhetően viszont megtalálta a Facebookon a lányt. Végül csütörtökön találkoztak, de vasárnap megismétlik a randit.  

"Az eredeti tervhez hasonlóan sétálgattunk a körúton és a Duna-parton, nagyon jó volt, szimpatikusak vagyunk egymásnak. Hajnalig beszélgettünk" – meséli Krisztián.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?