INSIDER

Szörnyű dolgokat árultak el a népligeti gyilkosról korábbi áldozatai

S. Krisztián brutálisan meggyilkolta a 3 gyermekes nőt a Népligetben. Kiderült, hogy nem csak Erzsébetet bántotta...
  • Szerző: Ripost

A férfiről kiderült, hogy nem egy, hanem több nőt is megtámadott a nyílt utcán. Áldozatai kivétel nélkül nála idősebb, ötven év körüli asszonyok voltak.

A férfi tömegközlekedési járműveken és megállókban szólította le áldozatait alkalmi szexuális együttlét reményében. Utolsó „kiszemeltje” életveszélyes sérülésekkel került kórházba: S. Krisztián többek között teljes erejéből hasba rúgta a védtelen nőt. Egy másik áldozatának a fejét az útpadkába verte.

Védencemet az emberölés mellett meggyanúsították életveszélyt okozó testi sértéssel, súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével is. Az utóbbit nem ismeri el ügyfelem – mondta a férfi védőügyvédje, dr. Willi Ildikó a Blikknek.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő S. Krisztiánnal a börtönben pszichológus foglalkozik.

A férfi az elfogását követően ügyvédjén keresztül maga kérte szakember segítségét, mivel meglátása szerint hányatott gyerekkora ­miatt viselkedik erőszakosan a nőkkel.

S. Krisztián 2016-ban egy buszmegállóban ismerkedett meg a háromgyerekes S. Erzsébettel. Megbeszélték, hogy vesznek egy üveg bort, iszogatnak, beszélgetnek, miközben a városban sétálnak. Egy idő utána a Népligetben kötöttek ki, ahol közelebb kerültek egymáshoz, ám egy ponton a nő közölte, hogy nem szeretné folytatni az alkalmi együttlétet. Erre S. Krisztián éktelen haragra gerjedt, majd addig ütötte és rúgta a nőt, amíg az meghalt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?