INSIDER

Sokkot kapott az anya, holtan találta az udvaron a 7 éves Nándikát

A jánoshalmi kisiskolást egy 26 kilós matrac nyomta agyon.
  • Szerző: Ripost

Még mindig zokogva szólongatja legnagyobb fiát az a jánoshalmi asszony, aki minden anya legnagyobb fájdalmát élte át kedd délután. A kis K. Nándika játszani szaladt ki az udvarra, amikor a kerítéshez támasztott matrac egy óvatlan pillanatban rázuhant. Mire édesanyja keresni kezdte, csupán a lába egy része lógott ki a súlyos ágybetét alól.

"Az édesanyja éppen a két kisebb testvéréért ment volna az óvodába, amikor nem találta Nándikámat – mond­ta könnyes szemmel a nagypapa a Borsnak. – A lányomék nagyon jó szülők, sosem hagyták magukra a gyerekeket" – szögezte le a férfi. A rokonok szerint a szülők, Attila és Barbara csak egy percre nem figyeltek, ennyi is elég volt, hogy Nándika kiszaladjon.

"Már hétéves volt, hát bi­zony gyakran kiosont játszani a kertbe. De itt volt mindig, közvetlenül az ajtó előtt, alig két méterre a bejárattól. Most sem ment messzebb, itt dőlt rá a kerítésnek támasztott ágybetét" – temette kezébe az arcát a gyászoló nagyszülő. Barbara rögtön keresni kezdte kisfiát, de amikor az udvarra ment, sokkot kapott.

"Csak a nad­rágja egy szeglete látszott, úgy be­terítette az a nagy matrac. Az édesanyja zokogva szólongatta, de akkor valószínűleg már nem élt az én drága unokám. Lemérték, 26 kiló volt az a betét, ami rázuhant" – mondta a nagypapa.

A kisfiúhoz mentőhelikopter érkezett, életéért egy órán ke­resztül küzdöttek, de már nem tudtak rajta segíteni. Az ügyben a rendőrök nyomoznak, a halál pontos okát még a család sem tudja.

"Képtelenek vagyunk elhinni, az édesanyja most is magánkívül szólongatja, szerintem még nem fogta fel, ami történt. Annyira szerették a szülei, ő volt a kis hercegük! Nagyon büszkék voltak rá, most ment iskolába, nagyon szeretett oda járni, jó tanuló volt" – mondta Barbara édesapja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?