INSIDER

Rossz hír az autósoknak: 5 kilométeres a dugó az M7-esen

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Sukoró térségében útburkolati jeleket újítanak fel, ezért hosszabb torlódásra kell számítani.
  • Szerző: Ripost

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Sukoró térségében az 50-es km-nél 5 kilométeres a dugó. Útburkolati jeleket újítanak fel, ezért a belső sávot lezárták, a forgalmat pedig a külsőbe terelik - írja az Útinform.  

De nem csak Sukorónál számíthatnak változásra az autósok:

  • A 61-es főúton a 181-es km-nél Pogányszentpéter közelében teherautó személygépkocsival ütközött össze. A váltakozó irányú forgalmat rendőrök irányítják.
  • Az M2-es autóutat szélesítik: Göd térségében a 27-29 km közé eső szakaszon már sávlezárás mellett dolgoznak. Mindkét oldalon a külső sávba terelik a járműveket, torlódásra kell számítani.
  • Az M5-ös autópálya fővárosból kivezető szakaszán a 16-os km-nél, az M51-es autóútra vezető csomóponti ágat egyenlőre lezárták. Ez idő alatt az M0-s autóút a 22-es km-nél, a gyáli csomópontból érhető el, a terelő utat sárga táblák jelzik. A közvilágítási hálózatot javítják, ezért várhatóan délután 5 órkor nyitják meg újra a csomóponti ágat.
  • Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a határátkelőnél zavartalan a ki- és a belépő forgalom.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?