INSIDER

Ráijesztettek a Pest megyei postás kisasszonyok a pancser rablóra: így fogták el

Az 59 éves férfi megpróbálta kirabolni a turai postahivatalt, nem járt nagy sikerrel...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az 59 éves Ferenc valószínűleg gyorsan akart pénzhez jutni amikor elhatározta, hogy kirabol egy postát. Tervet nem készített, csak kinézte a szomszéd településen, Turán a postahivatalt. Bement az épületbe, ahova semmit sem vitt magával, sem fegyver vagy legalább egy annak látszó tárgy sem volt nála.

A fellépése nem volt túl határozott, valószínűleg nem született bűnözőnek, az amúgy napszámosként dolgozó Ferenc. Ezért hiába szólította fel a dolgozókat, hogy adják át neki a pénzt, ezt nem tették meg. Sőt, inkább ők ijesztettek rá a férfire, azonnal hívták a rendőrséget, Ferencnek már arra sem maradt ideje, hogy meneküljön. Elfogták, az épületet sem hagyhatta el, csak bilincsben. A férfi egyébként Boldogon él. A település lakóit megdöbbentette a rablási kísérlet, hiszen  becsületes embernek ismerték Ferencet.

"Egyedül él, nagyon szerény körülmények között. Talán a nélkülözés miatt állt rablónak. Ennek ellenére nagyon meg vagyok döbbenve, mert Ferit nagyon becsületesnek ismerem, sosem gondoltam róla, hogy képes lenne lopni" - mondta a Borsnak egy helybéli.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?