INSIDER

Zokogva kért segítséget egy tanár: játék közben brutálisan megsérült egy kislány

Egy pócsmegyeri általános iskola pedagógusai kértek azonnali segítséget. Napközis akcióhős sebeit látta el a rutinos szentendrei zsaru.
  • Szerző: Ripost

Egy pócsmegyeri általános iskola pedagógusai kértek azonnali segítséget. Az egyik kislány, ugyanis súlyos balesetet szenvedett.

A helyszínre elsőként érkező Janzsó István Zoltán r. zászlóst a pedagógus egy matracon fekvő kislányhoz vezette, akinek a feje és a homloka is vérzett.

Újraélesztés: a mentősöknek köszönheti az életét az idős férfi

Újraélesztés: a mentősöknek köszönheti az életét az idős férfi (Képünk illusztráció)
Fotó: Facebook

A mentősök már úton voltak a helyszínre, azonban a gyermek ellátását egy percet sem késlekedve kezdte meg a talpraesett zászlós. Sebeit alaposan kitisztította, repesztett sérüléseit sebösszehúzóval leragasztotta, majd bekötözte.

A kis lurkó ellátása közben készségesen beszélgetett a rendőrrel, elmondta, hogy játékidőben fakockákból építettek tornyot, azonban megcsúszott és fejjel esett az építményre, így keletkeztek a sérülései.

A kiérkező mentőápoló elmondta, hogy helyben már nem igényel egyéb beavatkozást a kislány sérülése, mert szakszerű ellátást kapott, így őt további vizsgálatokra a már helyszínen lévő szülőkkel karöltve az ügyeletes kórházba vitték – számolt be a szívszorító esetről a Police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?