INSIDER

Undorító, mit csinált a perverz a szentendrei HÉV-en, a fiatal lányok kiakadtak

Az utasok közül senki sem sietett a zaklatott lányoknak segíteni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy férfi zaklatott két fiatal hölgyet, a perverz a HÉV-en művelt undorító dolgot – írta meg a Metropol. Felháborodtak a kommentelők, mert úgy tűnik, senki nem segített a lányoknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újabb HÉV-es fantom bukkant fel. A Pomáziak fóruma Facebook-csoportban osztották meg a férfi képét, aki a poszt alapján két lányt kezdett el molesztálni.

perverz a Hév-en

Fotó: MTI

„Tisztelt tagok. Figyelem!!!! Mai nap folyamán a H5 hév vonalon (az illető a Római part megállónál leszállt.) Két fiatal hölgyet molesztált. Ez alatt azt értem, hogy melléjük ült és ....-et mutogatva játszani kezdett vele. A kisasszonyok elmentek feljelentést tenni a Szentendrei Rendőr Kapitányságra” – posztolta az egyik csoporttag.

A kiírásához egy képet is csatolt, amelyiken jól látható, hogy ki volt az állítólagos tettes. Mivel a perverz a Hév-en le van fényképezve, ismerősei felismerhetik neten megosztott kép alapján.

Sokan megverték volna azonnal

A HÉV-es incidenseknek köszönhetően úgy tűnik, hogy egyre nagyobb az emberekben a düh, hiszen sokan már azonnal neki estek volna a szexragadozónak. A kommentelők felháborodtak, hiszen látszólag senki sem segített a lányoknak, amikor a férfi a nemiszervét mutogatva molesztálta őket.

„Én még a feljelentés előtt olyat rávertem volna, hogy kimered! De kár, hogy mellém soha nem ült ilyen rohadvány... Emlékezetes és felejthetetlen napja lett volna, az tuti.”

„Én gondolkozás nélkül szájba rúgtam volna. (Nekem már csak annyi a kérdésem, hogy ilyenkor miért nem tud egy ”férfi„ sem oda menni és helyre rakni a beteg fejét?)”

„Nem értem,hogy miért nem vágta valamelyik pofán őt! Nem fényképezni kellet volna, hanem lecsapni azt a gyökerét!Vagy ha nem mertek miért nem kiabáltak?Nem értem,hogy tényleg nem segített volna senki?! De Kár,hogy nem nekem mutogatta magát! Degenerált állatja”

„AKI LÁTTA AZ MÉRTNEM TETT SEMMIT???!!!!!!! REMÉLEM ÖSSZEFUTOK VELE!!!! Persze ez alatt a hölgyek kivételek. De szólni lehet, vagy kell egy férfinek. Vészféket meghúzni.”
„Komolyan nincs ilyenkor ott egy valaki aki jól megverné és miután már nem igazán tud közlekedni, ki hívnák a yardot..!?! Ilyenkor sajnálom hogy nem hévezek...”

A sok negatív komment után a posztoló férfi elárulta, hogy ő a tényleges esetnél nem volt jelen. Később szállt fel, majd már a HÉV-en feltűnt neki, hogy a két lány teljesen ki van borulva.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?