INSIDER

Otthagyta férjét az 5 gyerekes anya a győri szekta papnője miatt

Újabb bizonyítékokat talált a Ripost arra, hogy családtagokat fordít egymás ellen, családokat szakít szét a győri szekta álpapnője! Mint arról beszámoltunk, többszáz embert vont bûvkörébe B. Mónika, lelkileg megzsarolta, anyagilag kihasználta híveit. Ezúttal egy ötgyermekes apa mesélte el kálváriájukat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Zoltánt négy lányukkal és egy fiukkal hagyta ott a felesége a győri szekta álpapnője miatt. A férfi szerint B. Mónika teljesen átmosta szerettei agyát.

- A gyerekek megszületése után kezdődött ez az egész

– emlékszik keserűen Zoltán.

– Amikor az egyébként pénzügyi területen dolgozó feleségem gyesen volt, elkezdett természetgyógyászattal foglalkozni. Az egyik képzésről úgy jött haza, hogy mesélt egy Mónika nevű nőről, akit nagyon különlegesnek írt le. Azt mondta, hogy ez a nő egy brazil doktor szellemével áll kapcsolatban és nagyon jó tanácsokat ad az embereknek.

 

Személyesen a híres brazil Joao de Deustól kapott felhatalmazást, hogy egy kristályágy segítségével gyógyításokat végezzen. Ezt a feleségem is kipróbálta. Azt mondta, teljesen feltöltik a kezelések, és nekem is muszáj kipróbálnom, hogy tudjam, miről beszél.
Zoltán a békesség kedvéért engedett a feleségének, többször is részt vett a győri álpapnő kezelésén.

- Minden alkalommal ugyanaz történt. Lefeküdtem az ágyra, ő bekapcsolta a kristályokban lévő lámpákat, aztán magamra hagyott 20 percre. Miután kifizettem érte a 6 ezer forintot, megkérdezték, milyen érzés volt. Mivel az első néhány másodperc után elaludtam, lemaradtam az élményről.

Kíváncsi vagy a folytatásra is? Akkor keresd a csütörtöki napilapot az újságárusoknál! 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?