INSIDER

Orbán Viktor megható levélben mondott köszönetet a pedagógusoknak

A miniszterelnök levelet írt a pedagógusoknak pedagógusnap alkalmából.
  • Szerző: Ripost

Pedagógusnap június első vasárnapján van, ami idén június 6-ra esik, azaz mára. Ennek alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök levelet írt a pedagógusoknak, amelyben azt fogalmazta meg, hogy amikor a koronavírus-járvány elérte hazánkat, még keveset tudtunk róla, ám az látható volt, hogy az oktatási rendszer gyors átállását is szükségessé teszi. Mint írja: a nehezített körülmények ellenére pedagógusaink, valamint a nevelést és oktatást segítő dolgozóink is példamutató munkát végeztek a vírus elleni küzdelemmel járó kényelmetlenségek és veszélyek dacára is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor miniszterelnök
Fotó: Facebook

A mögöttünk levő közel másfél év arról is tanúbizonyságot tett, hogy a jövő nemzedékének eredményes oktatása érdekében gyorsan és eredményesen alkalmazkodtak a változó körülményekhez.

„Köszönjük, hogy nagy találékonysággal helyettesítették a személyes jelenléten alapuló munkát, így a tantermen kívüli, digitális munkarend idején gyermekeink számára nemcsak a tanórákon elsajátítható tudást sikerült átadniuk, hanem a lehetséges mértékben a személyiségfejlődésükhöz szükséges nevelési folyamatokat is kézben tartották. Magyarország kormánya nevében szeretnék ezért köszönetet mondani„ – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, hogy a munkakörülményeik javítása érdekében tovább folytatják a megkezdett fejlesztéseket, melyek a járvány időszakában az oktatáshoz hasonlóan egyetlen napra sem álltak le, és mindent el fognak követni, hogy munkájuk megbecsültsége tovább növekedjen.

„Engedjék meg, hogy e viszonytagságos tanév végén, pedagógusnap alkalmából tisztelettel köszöntsem Önöket, és megköszönjem egész éves munkájukat, illetve azt, hogy ezt a hivatást választották!” – mondott köszönetet a miniszterelnök.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?