INSIDER

Öngyilkosság Kelenföldön: borzalom, mi vezetett a tragédiához

Nem csak a szerelmi bánat miatt akart véget vetni az életének János.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, szörnyű tragédia történt múlt pénteken Kelenföldön. A 42 éves B. János felment egy 15 emeletes ház 14. emeletére, majd a mélybe vetette magát. A férfi ráesett egy gyermekeivel sétálni induló nőre. János és az édesanya is életét vesztette. A rendőrség azonnal vizsgálatot indított az ügyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

A Bors megtudta, hogy János családja nem ápolt szoros kapcsolatot a férfi barátnőjével, ám a barátok megerősítették azt az értesülést, hogy a férfi szerelmi bánatában dobta el az életét, és az is nyomasztotta, hogy a koronavírus miatt bizonytalannak érezte klímaszerelői állását, így az anyagi helyzetét is.

Végső elkeseredésében ment a kelenföldi toronyházba, ahol egy szerszámosládára állva billent át a korláton.

Fotó: Bors

A férfi agyonnyomta a 41 éves Erzsébetet, de szerencsére a nő két gyerekének nem esett fizikailag semmi baja. Erzsébet férje, Gábor épp akkor ért a földszintre, amikor a tragédia megtörtént, sokkot kapott a látványtól.

Nem engedheti azonban át magát a fájdalomnak, ugyanis akármennyire is hirtelen tört ketté az élete, helyt kell állnia, hiszen az ő felelőssége, hogy gondoskodjon a gyerekekről.

A családért összefogott az ország, több baba-mama klub jelezte, hogy babakocsit és bébiételeket gyűjtöttek, valamint több szoptatós anya is jelentkezett, akik tejet ajánlottak fel a féléves kislánynak, Boginak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?