INSIDER

Szörnyű részletek derültek ki a 14. emeletről kiugró férfiról

Éppen egy gyerekeivel sétálni induló anyára zuhant. Mind a ketten meghaltak.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, szörnyű tragédia történt pénteken a XI. kerületben. Egy férfi a 14. emeletről vetette ki magát, és éppen egy babakocsit toló nőre esett rá. A 42 éves férfi és a 41 éves édesanya is elhunyt.

Budapest, 2020. július 31.
Rendõrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nõre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévõ gyermek csak könnyebben sérült.
MTI/Mihádák Zoltán

Az asszony féléves gyermekét könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. Ami kész csoda, mivel a babakocsi teljesen összetört.

Az egész jelenetnek szemtanúja volt az asszony férje és hároméves gyermekük is.

Azt már tudja a rendőrség, hogy a férfi csepeli volt, nem a házban lakott, azt azonban még vizsgálják, miért éppen ezt az épületet szemelte ki. Azt gyanítják azonban, ismerhette a házat és tudta, hogy ki lehet menni a lépcsőházból egy teraszra.

A férfi egy szerszámosládát tartott a kezében, amit a korlát mellé tett le. Majd erre állt fel és lendült át a korláton. Éppen akkor ért földet, amikor az édesanya a gyerekeivel kilépett az utcára.

Valószínűleg szerelmi bánata volt, erre utalnak legalábbis a telefonjában talált információk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?