INSIDER

Felakasztotta magát a győri pedofil, megtalálták a búcsúlevelét

Búcsúlevelében leírta, hogy miért végzett magával.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Önkezével vetett véget az életének a zárkájában egy férfi a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben múlt szerdán a hajnali órákban. A férfit nyolc nappal a halála előtt, június 22-én ítélték nem jogerősen kilenc év börtönre – tudta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lap úgy tudja, hogy arról a pedofilról van szó, aki egy megvásárolt gyerekkel akart szexelni Győr egyik parkolójában még március végén. H. Ervin azt hitte, hogy a lakókocsiban egy 10 éves fiút talál, ám helyette a zsaruk várták.

Búcsúlevelet hagyott

„Az ügyfelem valóban öngyilkos lett, a zárkájában lévő mosdóban oltotta ki az életét. Ugyan többen is voltak a cellában, de erre a helyiségre senki nem láthatott rá, így elkerülhetetlen volt a tragédia. Nem tehetett róla senki„ – nyilatkozta a férfi védője, dr. Benkő Péter. „A búcsúlevelét is megtalálták, amiben a súlyos ítéletére hivatkozott. De írásában a bíró szerinte személyeskedő megjegyzéseit is nehezményezte.”

A büntetés-végrehajtási intézet közleményben azt írta, ugyan a személyzet gyorsan megkezdte a segítségnyújtást, amit a kiérkező mentők folytattak, de már nem tudtak segíteni rajta. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta.

Úgy tudni, a 42 éves H. Ervinnek volt gyermeke és felesége is, akivel már elváltak.

10 éves kisfiút keresett

Az elsőfokú ítélet szerint a férfi egy olyan személlyel akarta felvenni a kapcsolatot, akiről úgy tudta, gyerekeket közvetít. Az üzenetváltások során egy 10-11 éves fiút keresett orális aktusra és közösülésre – de végül a rendőrök várták.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?