INSIDER

Oltásellenes szülők pere: elképesztő, mi történt a bíróságon

Drámai jelenet zajlott le a Budapest Környéki Törvényszéken: szembesítették a gyermeke megölésével vádolt házaspárt azzal a doktornővel, aki ellátta a gyermeküket halála előtt. Az orvos sírva idézte fel a kérdéses estét, L. Csaba bábun demonstrálta, szerinte miben hibázott az orvos. Mindketten nyilatkoztak a Ripost-nak a tárgyalás után.
  • Szerző: Ripost

Hangos szóváltással folytatódott ma az oltásellenességéről ismertté vált L. Csaba és felesége tárgyalása. A vád: emberölés. L. Csaba és felesége az ügyész szerint elmulasztott időben orvosi segítséget kérni, majd akadályozták a baba ellátását.

A hathetes Endre babához 2013 Újév napján este az L. család vendéglátója hívott orvost. Dr. K. E. Máriának komoly lelki traumát okozott mindaz, ami történt. 

"Este 9 óra körül telefonált Cs. Zoltán az ügyeletre, hogy a náluk vendégeskedő házaspár babája nagyon rosszul van, egész nap hányt. Pár perc múlva kiérkeztünk, láttam, hogy azonnal kórházba kell szállítani a babát" - vallotta a doktornő. "L. Csaba folyamatosan akadályozta a munkámat, kiabált velem, és amikor megtudta, hogy kórházba viszik a babát, megtiltotta azt. Többször az arcomba vágta, hogy:

Gyilkosok! Azért akarják kórházba vinni a gyermekemet, hogy eladják a szerveit!

- sírta el magát a doktornő az emlék hatására.

"Amikor láttam, hogy a baba füle vérzik, rákérdeztem, hogy kapott-e K-vitamint, amire azt mondták, hogy nem adták be neki, holott ez kötelező születése után, majd egy hét múlva és négyhetente! Megállapítottam, hogy a gyermek súlyosan ki van száradva, ezért infúziót kellett volna adni neki, de azt is megakadályozták."

Kíváncsi vagy arra, L. Csaba hogyan próbálta bizonyítani az igazát? Tudni szeretnéd, hogy a szembesítésen miket mondtak egymásnak a doktornővel, és mit nyilatkoztak tárgyalás után a %%-nak? Akkor keresd a szombati %% napilapot az újságárusoknál! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?