INSIDER

Nem jogsi kell a vezetéshez, hanem autó: így bukott le a sorozatos visszaeső

Hiába vonták be a jogsiját, újra meg újra volán mögé ült a sofőr. Felelőtlenségével komoly balesetet okozott.
  • Szerző: Ripost

Kocsijából menekülve rohant a rendőrök elől a férfi, akinek már rég bevonták a jogsiját, de mégis újra meg újra volán mögé ült.

A 32 éves férfit először Monoron állították meg még szeptemberben. Az igazoltatás során a sofőr nem tudta átadni a jogosítványát a rendőröknek, mert már korábban eltiltották a vezetéstől. Ezek után a hatóság emberei bevitték a Monori Rendőrkapitányságra, előállították, majd szabadon engedték.

Illusztráció (Fotó: police.hu)

A felelőtlen sofőrnek nem is kellett több, nem sokkal később újra volán mögé ült. Szerencsére az éppen járőröző rendőrök felfigyeltek a városban nagy sebességgel hasító kocsira és azonnal utánamentek. A villogtak és szirénáztak, a kihangosítón keresztül pedig többször is felszólították, hogy álljon meg, a férfi azonban mindezt figyelmen kívül hagyta és tovább hajtott.

A sofőr menekülés közben egy, az úton előtte álló autónak ütközött, majd tovább ment. Később megállt és futva próbált menekülni. Nem járt sikerrel, a rendőrök elfogták, előállították és őrizetbe vették. Elfogásáról videofelvétel is készült:

„A férfival szemben cserbenhagyás, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást a Monori Rendőrkapitányság, a bíróság 2021. szeptember 20-án a férfit letartóztatta” közölte a Rendőrség.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?