INSIDER

Nem hiszed el, melyik testrészét plasztikázták Hajdú Péternek!

A műsorvezető őszintén beszélt a beavatkozásról, s bevallotta: a műtét óta jobb a tükörbe néznie.
  • Szerző: Ripost

Tabuk nélkül, meglepő őszinteséggel árulta el Hajdú Péter a Blikk+Győző című műsorban, hogy plasztikai beavatkozáson esett át. A műsorvezető nyíltan meg is indokolta, miért plasztikáztatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy néztem ki, mint egy szomorú kiskutya” – mondta Hajdú Péter, aki a felső szemhéját alakíttatta át.

Hajdú Péter plasztikáztatott

Hajdú Péter plasztikáztatott, jöhet az esküvő

„Senki észre sem vette, annyit mondtak csak, hogy milyen kipihent vagyok. Nem bántam meg a műtétet és nem is titkolom, hogy megcsináltattam. Nem tagadom, hiú vagyok és a műtét óta jobb a tükörbe nézni. A doktor úr megmutatta, milyen lenne a szemem a műtét után, és nem is gondolkodtam rajta, pár nap múlva már túl is voltam a beavatkozáson. Azt mesélte, ma már egyáltalán nem kirívó eset, hogy a férfiak plasztikáztatják a szemüket” – magyarázta Hajdú, aki így egyúttal formába is lendült közelgő esküvőjére – aminek időpontját egyelőre nem tűzik ki a koronavírus miatt. Hajdú egy tortába rejtett gyémántgyűrűvel lepte meg anno 25 éves kedvesét, aki boldogan mondott neki igent.

„Készen állok az esküvőre, beszéltünk már erről. Esztinek megkértem a kezét, már a menyasszonyom, de az a baj, hogy ki tudja pontosan, hogy lesz-e negyedik hullám? Már ilyen abszurd dolgokon is gondolkodni kell, ha tervezel egy esküvőt... Azt sem szeretném, hogy szűk körű legyen, hogy csak a család lehessen ott, ezért abban maradtunk, hogy nem kapkodunk, de záros határidőn belül sor kerül rá” – magyarázta Hajdú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?