INSIDER

Nem hiszed el, hol lehet még kapni kézfertőtlenítőt

A koronavírus-járvány miatt az emberek felvásárolták a boltokból és a gyógyszertárakból az egészségügyi maszkokat és a kézfertőtlenítő folyadékokat, így sok helyen hiánycikknek számítanak. De van, ahol még nem rohanták meg az üzleteket...
  • Szerző: Ripost

Van, ahol rengeteg fertőtlenítőszer van – a szexboltokban hatalmas választékban lehet kézfertőtlenítőhöz jutni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megkérdeztünk néhány üzletvezetőt, hogy többen vásárolnak-e most, amikor a bezártságban csinálni kell valamit otthon…

A karantén első napjaiban valóban megugrott a látogatóink száma

– kezdte az egyik pesti bolt eladója.

„A fiataloktól a nyugdíjasokig mindenki jött. Legtöbbször előbb körbesétálták a boltot, nézelődtek, hiszen nincs elképzelésük, hogy mit is szeretnének. Aztán a többség talál valamit, ami a kedvére való. Volt, aki kifejezetten a karantén miatt jött, mondván: valahogy el kell ütni az időt” – mosolygott a nő.

„Aztán az első napok után visszaesett a forgalmunk, valószínűleg egyre kevesebben mennek ki az utcára vásárolni. A kézfertőtlenítők forgalma viszont megugrott, miközben sokan nem is gondolnak rá, hogy itt is lehet venni.”

Ki is tettünk több fertőtlenítőt a kirakatba a ruhák közé

– mesélte az eladó.

Ezeket a szexuális segédeszközök fertőtlenítésére használják, de ugyanúgy alkalmasak kézfertőtlenítésre is. Ha valaki tőlünk vásárol, és előveszi a flakont az utcán, senki sem fogja tudni, hogy az egy szexüzletből való, hiszen teljesen letisztult a csomagolása.”

És ezeket olvastad már?