INSIDER

Mindenkinek mást jelent a Nyunyóka

Müller Cecília felrobbantotta az internetet: szerda óta mindenki nyunyókázik, és megosztja, náluk hogy hívják a gyerekük kedvenc alvós figuráját.
  • Szerző: Ripost

Az országos tisztifőorvosból ugyanis az Operatív Törzs tájékoztatóján előbújt a nagymama, amikor azt mondta, ne vigyük el most a bölcsibe, oviba a nyunyókát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy 38 éves Maci

Olvasóink is beindultak, így összegyűjtöttük az internetes beírásaikból, hogy kinek mi a nyunyóka: Orsi azt írja, náluk Auva a kedvenc, ami a vau szóból született. „Ugyanis egy beagle kutya vigyázza minden pillanatát a mindjárt 4 éves unokámnak. Amíg mosásban van, addig ül a gép előtt,és őrzi őt.”

Majmocska is nagy kedvenc

Egy másik olvasónk a következőt írta: „Lilabugyi, ami tényleg az volt. Amikor már szétment, kellett másik, de bármilyen színük volt, mindet lilabugyinak hívta” – mondta Katalin.
„Nálunk Bari, mert bárány. Sose volt más neve” – írja Andrea. Kiderült, sokaknál valóban Nyunyóka a neve, de a Nyunyu, Rongyika, Bögyi, Dodócska, Morzsi, Bolyka és Csucsu is szerepel. Müller Cecília újra empátiájáról, kedvességéről, sőt, mondhatjuk cukiságáról tett tanúbizonyságot, az pedig már biztos, kedvenc alvókája minden gyereknek van.

És ezeket olvastad már?