INSIDER

Mindenkinek mást jelent a Nyunyóka

Müller Cecília felrobbantotta az internetet: szerda óta mindenki nyunyókázik, és megosztja, náluk hogy hívják a gyerekük kedvenc alvós figuráját.
  • Szerző: Ripost

Az országos tisztifőorvosból ugyanis az Operatív Törzs tájékoztatóján előbújt a nagymama, amikor azt mondta, ne vigyük el most a bölcsibe, oviba a nyunyókát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy 38 éves Maci

Olvasóink is beindultak, így összegyűjtöttük az internetes beírásaikból, hogy kinek mi a nyunyóka: Orsi azt írja, náluk Auva a kedvenc, ami a vau szóból született. „Ugyanis egy beagle kutya vigyázza minden pillanatát a mindjárt 4 éves unokámnak. Amíg mosásban van, addig ül a gép előtt,és őrzi őt.”

Majmocska is nagy kedvenc

Egy másik olvasónk a következőt írta: „Lilabugyi, ami tényleg az volt. Amikor már szétment, kellett másik, de bármilyen színük volt, mindet lilabugyinak hívta” – mondta Katalin.
„Nálunk Bari, mert bárány. Sose volt más neve” – írja Andrea. Kiderült, sokaknál valóban Nyunyóka a neve, de a Nyunyu, Rongyika, Bögyi, Dodócska, Morzsi, Bolyka és Csucsu is szerepel. Müller Cecília újra empátiájáról, kedvességéről, sőt, mondhatjuk cukiságáról tett tanúbizonyságot, az pedig már biztos, kedvenc alvókája minden gyereknek van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?