INSIDER

Minden éjjel ébren várja Müller Cecíliát a férje, hogy beszélgetni tudjanak

Negyven éve él boldog házasságban Müller Cecília.
  • Szerző: Ripost

Müller Cecília nevével először 2018-ban találkozhattunk, ekkor nevezte ki Kásler Miklós országos tisztifőorvossá. A koronavírus-járvány kitörése óta azonban minden nap részese az életünknek, hiszen az operatív törzs egyik legaktívabb tagja, szinte minden nap szerepel a televízióban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

MTI/Botár Gergely/kormany.hu

Ahogy arról a is beszámolt, amíg a járvány tart, önmagáról nem kíván nyilatkozni, minden pillanatát leköti a munka.

Annyi azonban kiderült, hogy minden nap hajnali négykor kel, ötkor indul otthonról, Nagyvenyimről Budapestre. Szolgálati autó viszi, és bármilyen hosszú volt a nap, bármikor is végez, hazatér, mert csak a saját ágyában tud pihenni.

Müller Cecília negyven éve él együtt a férjével, Zseli Józseffel, akivel még a pécsi orvosi egyetemen ismerkedtek meg. A szintén orvosi végzettségű József, minden éjszaka ébren várja Cecíliát, hogy mindent megbeszélhessenek.

Kettesben él orvos férjével, mindkét gyerekük felnőtt már. Lányuk, Márta a szülők nyomdokaiba lépett, orvos, Debrecenben lakik és dolgozik, és három gyerek anyukája. Cecíliáék fia, Máté közlekedési mérnök, Budapesten él a feleségével, a szakmája jóvoltából járja a világot, náluk még nem született gyerek – írta a Story magazin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?