INSIDER

Mindenkinek leesett az álla, különleges vendég érkezett a győri boltba

A bolt dolgozói és a vásárlók is lemerevedtek a különös látványtól, de aztán segítettek a "vevőnek".
címkék:
  • Szerző: Ripost

Csütörtökön délután kettőkor egy igen szokatlan vendég sétált be egy győri boltba. Az eladók és a vásárlók is tátott szájjal figyelték, hogy megérkezik a kecske, megszemléli a fa- és fémipari szerszámokat, tesz egy kört a pultok körül, majd a pénztárhoz megy. Végül az üzlet tulajdonosa, a győri evezőssport elismert alakja vette oltalmába az árván őgyelgő állatot - írja a Kisalföld.

"Azt hittük, hogy Valentin napi vicc az egész. Jó helyre tért be, mert szeretjük az állatokat és egyből azon munkálkodtunk, hogy enni kapjon és megkeressük a gazdáját" – mesélte a portálnak az üzlet tulajdonosa.

Az állat a szomszédos zöldségestől salátaleveket kapott, majd búza is jutott a hozzáértők által egy éves körülinek saccolt, lány kecskének. Ideiglenesen az üzletvezető édesapja fogadta be kertjébe a vándort. Az éjszakát furgonban töltötte, ezt már szállásnak érzi, készségesen ugrál ki-be az autóba. A szelíd állatot azóta megsétáltatták a szabadhegyi családi házak között.

Kérik, hogy a gazda, akinek elvesztett a kecskéje, sürgősen jelentkezzen Győrben, Fehérvári úti ÉPFU-irodaház aljában található Holz & Metal Kft.-nél.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?