INSIDER

„Mindenki meg fog halni” – Szilveszter szeme láttára mészárolta le apja az édesanyját

A férfi a 17 éves fiúba is belemártotta a kést. Ám a fiúnak még maradt annyi ereje, hogy húgát megmentse.
  • Szerző: Ripost

Még csak 17 éves volt Szép Szilveszter, amikor 4 évvel ezelőtt egy szeptemberi estén az egész addigi élete darabjaira tört. Apja a szeme láttára meggyilkolta az édesanyját, majd a megvadult férfi az asszony védelmére kelő fiát is megszúrta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tragikus éjszakát megelőzően az apja egyik rokona hívta fel, hogy figyelmeztesse őket: „mindenki meg fog halni.”

Szilveszter most 21 éves. Az élet hamar megtanította ôt a küzdelemre, de azt mondja: ô sohasem fogja feladni!
Fotó: Bors

„A fenti szobában tanultunk a húgommal, amikor hangokat hallottam. Lementem, és láttam, ahogy apám anyámmal kiabál. Ekkor vette elő a kést, és azt ordította, hogy megöl mindenkit, majd megszúrta anyámat” – mondta a férfi. Szilveszter minden gondolata a kishúga védelmezése körül forgott, a lányt ezért a második emeleten két ajtó közé rejtette. Napsugár életét ez mentette meg.

A fiút apja haldokló édesanyja mellé, a konyhába rángatta, majd bordán szúrta. Azonban a férfi a hátsó ajtóból elfelejtette kivenni a kulcsot, így Szilveszter saját és húga életéért is átfutott nagybátyjáig, ahol végre hívták a rendőrséget. A most 21 éves férfi hosszú évek kemény munkájával állt talpra, és most a Borsnak mesélt arról, hogyan volt képes feldolgozni a traumát.

A rendôröket szörnyû látvány fogadta a helyszínen

„Pokoli és harcos évek voltak ezek. Rendőrségi pszichológushoz jártam, most is gyakran beszélünk. A történtek után egy éven keresztül pánikrohamot kaptam minden szirénahangtól. De nem adtam fel… Megismertem egy csodálatos lányt, Alizt, két éve vagyunk együtt. Ő segített talpra állni, megmutatta, milyen újra sze­retni. Most pedig, bár imádom a szak­mámat, teljesítem gyerekkori ál­momat, és két hét múlva katonának állok” – árulta el Szilveszter, aki borzalmas történetével másoknak is szeretne erőt adni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?