INSIDER

Megrázó részletek: bestiális kegyetlenséggel kínozták meg a zuglói férfit

Borzalmas emberrablási ügyben nyomoznak a fővárosi rendőrök.
  • Szerző: Ripost

H. Dominikot a haragosai csúnyán elintézték, mind az arccsontját, mind pedig a lábszárát ripityára törték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az áldozat korábban együtt ült egyik bántalmazójával. Kapcsolatuk sajátosan alakult, hiszen a kezdeti barátságuk nem állt ki minden próbát. A pénz és az érdekek közéjük furakodtak.

Egy Ford Mustangon végképp összevesztek, B. György pedig arra a megállapításra jutott, hogy H. Dominik ötmillió forinttal tudná kiengesztelni. Aztán rájött, hogy az összeg a vélt sérelmeit tekintve aránytalanul alacsony, ezért azt húszmillióra emelte.

H. Dominik persze közölte, hogy képtelen ennyit előteremteni, ezért egy autójavító műhelyben bestiális kegyetlenséggel megverték. Összesen hatan vettek részt a férfi megleckéztetésében, rúgták és ütötték, majd egy vascsővel eltörték a lábát és az arccsontját.

Amikor úgy gondolták, hogy H. Dominik eleget tanult az esetből, felhívták az ájult férfi barátnőjét, ám ő sem rendelkezett ennyi pénzzel. A bűnözők csak ekkor látták be, hogy más módszerrel kell pénzhez jutniuk, Dominik további fogva tartása pedig értelmetlen, ezért kidobták őt egy felüljáró alatt.

H. Dominik jelenleg egy főváros kórházban fekszik. Kibírhatatlan fájdalmak gyötrik, szinte magatehetetlen. A hozzátartozói egész nap adogatnák egymásnak a kilincset, ezért az intézmény dolgozói figyelmeztették is őket a látogatási idő betartására. Sok mindent nem vihetnek szerettüknek, hiszen az arca károsodása miatt enni is alig tud. A Bors megtudta: csütörtökön Dominik lábán egy többórás műtétet hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?