INSIDER

Meglepő, hova ment szökés után a terhes rab Pesten

Fehér kórházi ruhában szökött meg egy 19 éves várandós kismama, akit fél Budapesten át kergetett a rendőrség nyomkövető kutyákkal. Végül a saját házában kapták el... A Ripost megtalálta a famíliát, és kiderült: sok baj volt vele és gyermeke apjával.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mozifilmbe illő jelenetek zajlottak hétfő délután Budapest belvárosában, miután egy veszélyeztetett terhes anyuka után adott ki körözést a rendőrség. A %% információi szerint a letartóztatásban lévő V. G. Nóra az I. számú Nőgyógyászati Klinikáról szökött meg, majd tömegközlekedéssel hazament a gyermeke apjához. A nőt végül kedd hajnalban elfogta a rendőrség.
A %% információi szerint a nő egy XVI. kerületi családi házban élt gyermeke apjával és annak édesanyjával, ám a szomszédok szerint komoly gond volt velük.Drogtanyán élt a veszélyeztetett terhes anyuka


-    Igazi drogtanya az egész ház

– kezdte a fiatal asszony egyik szomszédja.

– Tegnap nyomkövető kutyákkal jöttek a nyomozók ellenőrizni a házat, majd megállt két transzporter is, egy büntetés-végrehajtási és egy rendőrségi. A feleségemmel meg is lepődtünk, akkor még nem hallottuk a híreket. Este jöttünk haza a gyerekekkel, amikor nagyban tartott a házkutatás. Később tudtuk csak meg, hogy a 19 éves Nórit keresik és a 20 év körüli párját, Benit. Mindig is zűrösek voltak, mindenki tudta róluk, hogy folyamatos drogfogyasztók.

A lány párját örökbe befogadták


-    Nem dolgoztak sosem, pedig fiatalok, megtehették volna!

– vette át a szót egy szemközt élő szomszédasszony.

– Úgy tudom, hogy a ház a Beni anyukáé, de most valószínűleg bajba fognak kerülni, mert a „mama” kórházba került. Ha jól tudom agyvérzése volt szegénynek. Mindig is kedveltük az asszonyt, ő kedves volt, de a fiatalok nagyon züllöttek. Még a mama mesélte, hogy annak idején Benit a kórházból fogadta örökbe, mert az igazi édesanyja lemondott róla… Nagyon sajnálom őt, mert mindent megtett értük, de ők hálátlanok. Még a kórházban sem látogatják szerencsétlen asszonyt.

Szétverték az automatákat, abból lett pénzük

-    Az utcában akkoriban napokig az volt a téma, hogy a két fiatalt többen is látták az Örs vezér téri aluljáróban drogozni és aludni

– folytatta az asszony.

Ne hidd, hogy itt véget is ért a történet! Ha kíváncsi vagy a többi részletre, akkor keresd a szerdai napilapot az újságárusoknál!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?